VIDIO SAM NA NASIPU ZORANA, JELENU I JANU: Svjedočenje nakon kojeg je u sudnici nastao MUK

Region
VIDIO SAM NA NASIPU ZORANA, JELENU I JANU: Svjedočenje nakon kojeg je u sudnici nastao MUK
.

Oko 16.30 prolazio sam nasipom. Na samom početku, vidio sam čoveka, ženu i dijete. Mislim da su to bili Marjanovići. U jednom trenutku je žena otrčala, a čovjek je sa djevojčicom nastavio da hoda za njom. 

Ovako je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Dragan Prvuović, jedan od svedoka, čuveni biciklista, opisao dešavanja kobnog 2. aprila prošle godine kada je na nasipu Crvenka u Borči nestala Jelena Marjanović. Ovo tužilaštvo vodi istragu protiv zorana Marjanovića zbog sumnje da je tog dana ubio suprugu Jelenu.

Prvulović, međutim, osim što je potvrdio da je spazio Marjanoviće na nasipu u vrijeme kada je mlada žena nestala, nije imao druga saznanja. Sam zločin nije video. On je ranije ispitivan i tada je ispričao identičnu priču.

Pri istim tvrdnjama bili su i ostali svjedoci koji su juče dali iskaze – policajci Milan Vukša i Aleksandar Knežević, kao i mještanin Crvenke Milan Gradić. Pripadnici Policijske stanice u Borči, koji su kobnog dana radili u suprotnim smjenama, opisali su kako je trajala potraga za pevačicom. Jedan od njih naveo je i zanimljiv podatak.

- Pored kanala gde je pronađeno tijelo ubijene Jelene, postoji i staza za trčanje. Oni koji trče ne koriste samo nasip već i tu stazu – istakao je ovaj svjedok, prenose Novosti.

 

Ne propustite