Rasta POZVAO Anu i ZATRAŽIO DA VIDI KĆERKU, a evo kako je Nikolićeva reagovala!

Show
Rasta POZVAO Anu i ZATRAŽIO DA VIDI KĆERKU, a evo kako je Nikolićeva reagovala!
.

Bez obzira na teške riječi koje su pale prije nego što je Rasta napustio porodični dom, pjevačica je odlučila da zarad kćerke Tare koju ima sa njim pristojno se javlja na njegove pozive. Tako je bilo i ovog puta kada se Stefan vratio iz Švedske i poželio da vidi kćerkicu.

- Rasta je poslao Ani poruku da bi volio da vidi Taru kada se vrati sa nastupa. Ana oko toga neće praviti problem jer joj je stalo da njihova kćerka ima zdravo djetinjstvo i komunikaciju sa oba roditelja. Iako je još beba, pjevačica je uvjerena da djeca osjećaju sve što se događa u porodici, zato će učiniti sve da Tara njihov rastanak ne osjeti. Ona neće braniti Stefanu da viđa nasljjednicu, to je rekla i advokatu da ima na umu kada bude sastavljao zahtjev za razvod braka koji će ona podnijeti - kaže izvor blizak Nikolićevoj.
 

Iako se danima pričalo o njihovom razlazu, Ana je tek prije dva dana potvrdila da su informacije tačne.

- Tara ima najboljeg tatu na svijetu, kog sam ja volela najviše na svijetu. Jedna porodica se raspada... Nemojte biti tako zluradi i surovi. Od mene nikada ružnu riječ nećete čuti... Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu riječ da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumijevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama. Hvala - napisala je na društvenim mrežama.

Ni ona, ni Rasta juče nisu odgovarali na naše pozive, tako da pravi razlog rastanka još uvijek nisu otkrili javnosti.

(Puls Online)

 

Ne propustite