SUPRUGA SINANA SAKIĆA OTKRILA ZDRAVSTVENO STANJE NJENOG MUŽA: A evo ko ga je posjetio! (FOTO)

Show
SUPRUGA SINANA SAKIĆA OTKRILA ZDRAVSTVENO STANJE NJENOG MUŽA: A evo ko ga je posjetio! (FOTO)
.

Sinan Sakić pušten je na kućno liječenje, a među prvima ga je posetio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić.

 

Popularni folker prije nekoliko dana napustio je tuzlansku bolnicu, gdje se lečio nekoliko nedelja od posljedica jetrene encefalopatije, i čim je stigao kući, brojni prijatelji i rodbina počeli su da ga obilaze. Među njima je i političar, koji je s još jednim prijateljem u nedelju posjetio Sakića i poslije dužeg vremena uspio da ga nasmije do suza. Pjevačeva supruga Sabina objavila je njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i obavijestila Sinanove obožavaoce da se on osjeća dobro.

 

- Dragi prijatelji, Sakić se osjeća dobro u kućnoj atmosferi. Danas se obradovao našim starim dobrim prijateljima Rasimu i Kasimu, koji su nas posjetili i Sakića razveselili svojim dolaskom - napisala je Sabina.

Prema pisanju bosanskih medija, koji se pozivaju na izvore iz tuzlanske bolnice, Sinanovo zdravstveno stanje je nažalost daleko od idealnog, a ljekari su ga otpustili na kućno liječenje jer je to izričito zahtijevala njegova supruga Sabina. Pjevač je krajem oktobra, iako je i dalje bio u teškom stanju, preko svoje rodbine dao izjavu za Kurir i poručio da nema namjeru da se preda. On je naglasio da mora da izdrži prije svega zbog svoje porodice, prijatelja i publike.

- Uspjet ću! Bolestan sam, ali bolje se osjećam. Neću umrijeti, dobiću i ovu bitku zahvaljujući mojoj ženi, djeci i ljudima koji me vole. Hvala svima koji se brinu - poručio je kralj nekadašnjeg Južnog vjetra.

Podsjetimo, Sinan je hospitalizovan sredinom oktobra zbog problema s jetrenom encefalopatijom, koja je izazvala brojne komplikacije u njegovom organizmu. Poslije nekoliko dana borbe, pjevačevo stanje se normalizovalo, prebačen je sa intenzivne njege na odeljenje, gdje je proveo još desetak dana.

Ne propustite