SLAVNI GLUMAC U SUZAMA: Tragedija u domu Antonia Banderasa

Show
 SLAVNI GLUMAC U SUZAMA: Tragedija u domu Antonia Banderasa
.

Popularni holivudsku glumac i veliki zavodnik Antonio Banderas, oplakuje smrt majke, koja je preminula u 85. godini.

 Tužnu vijest da ga je zavijek napustila najbitnija  žena koju je u životu  podijelio je s fanovima.

''Jutros u šest sati, naša majka Ana Bandera Galego nas je zauvijek napustila. Neka je Bog čuva tamo gdje i zaslužuje'', napisao je slavni glumac kraj fotografije.

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

KARLEUŠA OVO NIJE MOGLA PREŠUTJETI: Brutalno uzvratila Amfilohiju zbog izjave da su Srpkinje veći zločinci od Hitlera i Musolonija! 

Pjevačica Jelena Karleuša deklariše kao ateista, pa ne čudi njena reakcija na nedavnu izjavu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija da su Srpkinje abortusima pobile više djece od Hitlera, Musolinija i Broza zajedno!

“Srpkinje su postale majke čedomorke. One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više djece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovdje na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji“, riječi su Amfilohija, koje su u posljednjih nekoliko dana izazvale pravu buru u Srbiji, piše “Telegraf“.

Mitropolit Amfilohije poželio je da pomogne natalitetu Srbije, ali su žene osule paljbu zbog ove izjave! Srbija je, međutim, podijeljena zbog stava Amfilohija. Naime, mnogi misle da je stav mitropolita crnogorsko-primorskog na mjestu, ali da se samo “nije dobro izrazio“, ali ima i onih koji žestoko osuđuju njegove riječi. Među njima je i Jelena koja je kao po običaju, bez dlake na jeziku, oštro odgovorila vladiki.

“Jel postoji neki obred istjerivanja đavola iz Amfilohija, da ne lupa više te gluposti? Bog će mu oprostiti u kog vjeruje…navodno!“ kratko i u svom stilu odgovorila je pjevačica.

 

KARLEUŠA OŠTRO, BEZ DLAKE NA JEZIKU: Uvijek govorim ljudima da ne treba da odustaju, ali ti si BEZNADEŽAN SLUČAJ!

Katarina Keti Milojković se po drugi put našla na Grandovoj sceni, ali njeno pjevanje prošlo najbolje.


Naime, većina članova žirija smatra da Keti nije mjesto u Zvezdama Granda, a Jelena Karleuša tvrdi da djevojka nikada neće biti zvijezda.


"Stajling je odličan pogotovo to na rukama, efektno. Ljepa si, preplanula, interesantan karmin ali postoji nešto što se zove - uzalud. Ja uvijek govorim ljudima da ne treba odustaju, da ne treba prihvatiti kritiku k srcu tako da te uspori ka cilju ali ti si prema mom nekom mišljenu beznadežan slučaj! Ti nikada nećeš biti zvijezda", rekla je Jelena u svom stilu. 

 

Sin Snežane Đurišić se otvorio i OTKRIO NJENU NAJVEĆU TAJNU

Marko Gvozdenović, i pored toga što ga je majka Snežana Đurišić izbacila iz kuće i s njim prekinula svaki kontakt, zabrinut je za njeno zdravlje jer je, kako kaže, već imala dva infarkta.

U ispovijesti za Kurir, nasljednik folk pjevačice detaljno je pričao o njihovom odnosu, koji je narušen već godinama, a kulminiralo je kada mu je ona zabranila da se vrati u porodični dom. I pored toga što je ogorčen i ljut na Snežanu, Marko je ipak uplašen kako će se ova situacija odraziti na njeno zdravlje.

Znam da njoj nije svejedno zbog svega ovog što se dešava. Neće da me pozove, jer želi da istraje u svojoj namjeri, a siguran sam da puca u sebi. Odlično je poznajem, ne mora ništa da mi kaže, mi se pogledom razumijemo. Malo me plaši njeno zdravlje, ali se nadam da će sve biti u redu. Prije desetak godina, kada je bila na turneji u inostranstvu, doživjela je manji infarkt, koji na sreću nije ostavio posljedice. Poslije toga je imala još jedan, ovdje u Srbiji. On je bio jači od prvog, ali se izvukla - rekao je Gvozdenović za srpski Kurir.

Đurišićka godinama izbjegava da govori o svojoj privatnosti, pa je to razlog zbog kog krije da je imala zdravstvene probleme.

Ne bi ona nikad o tome pričala, nema šanse. Nije takva osoba. Što se toga tiče, ne mogu ništa loše da kažem za Snežanu. Ona je najbolja pjevačica na estradi, ima najviše posla i mislim da je ovaj period njen najbolji dio karijere..Pretpostavljam da je ta popularnost uticala na to da se ona promijeni i prema meni, jednostavno, preokupirana je poslom i ne želi da se opterećuje drugim problemima. Snežani je važnije da se priča o njenoj karijeri nego o privatnim stvarima - ističe pjevačicin sin koji trenutno živi kod kuma jer je ostao bez krova nad glavom.

Osim svađa i nesuglasica koje između Snežane i njenog sina traju već duže vrijeme, Marko kaže da je bio i jedan lijep period, koji nije dugo potrajao.

Kad je tata umro, ona me je zamolila da je pratim na nastupima. Bilo joj je teško da ide sama. Pristao sam, i to je bio lijep period. Stalno smo bili zajedno, nijednom se nismo posvađali. Prvi put smo imali priliku da toliko budemo jedno pored drugog, jer je ona stalno radila, nekad se dešavalo da je ne vidim po dva mjeseca. Ali to je kratko potrajalo. Priznajem da sam ja kriv za to, počeo sam da pijem i sve je otišlo dođavola - rekao je Gvozdenović.

 

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ UPUTIO DRAMATIČAN APEL: Spavam na ulici, mama me se odrekla, živim u parku

Kada me policija uhvatila, pozvao sam je da mi pomogne, a ona mi kaže: „Ti ovdje nemaš kuću, nisi poželjan.“ Noć sam proveo na klupi, ispričao je Marko Gvozdenović

Snežana Đurišić se odrekla sina Marka Gvozdenovića, koji mjesec dana živi kod drugarice, a povremeno prespava i u parku jer pjevačica neće da ga primi u kuću.

Njihovi porodični problemi počeli su kad je on izazvao udes u kojem je poginula djevojka, zbog čega je završio u zatvoru. Nakon toga Marko se odao alkoholu, razveo se, a onda su krenule svađe i teške riječi koje je upućivao majci.

Sve sam joj sasuo u lice

- Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom. Ja sam veoma sličan njoj, mnoge stvari sam joj sasuo u lice i to joj možda nije odgovaralo. Uvijek postoje razlozi za svađu, tu su bile i neke nekretnine. Ja sam jedno vrijeme pio i pristao sam na takozvano liječenje - rekao je Snežanin sin za Skandal i dodao da je napeta situacija između njega i majke kulminirala 2013, kad je preminuo njegov otac Slobodan:

- Tada je uslijedila netrpeljivost zbog poslova koje nisam mogao da obavim. Mama, recimo, vidi da ja odem da radim i da se mučim i kaže mi da napustim taj posao, pa sjedim kod kuće besposlen, a ona mi prebaci što ne tražim posao. Ona se pravdala da je nervozna, a ja nisam imao kočnice. Krivo mi je sada zbog toga, umio sam i da je izvrijeđam.

Ne javlja se

Neko vrijeme živeo je u Americi, ali se nije snašao.

- Kada me je policija uhvatila i napisala kaznu od 3.000 dolara jer mi je isteklo osiguranje za auto, pozvao sam mamu da mi pomogne, a ona mi je rekla: „Ti ovdje nemaš kuću, nemaš gdje da dođeš, nisi poželjan. Posvađali smo se kad si pošao“. Bukvalno me se odrekla. Ja je zovem, ona mi se ne javlja. Pošalje mi ponekad poruku. Kad sam se vratio, jedna drugarica se ponudila da mi pomogne. Mjesec dana provodim u tuđoj kući, ne radim ništa, nemam para. Jedno veče, poslije Zvezdine utakmice, nisam htio da se vraćam u tu kuću, pa sam presjedio na klupi u parku u polusjedećem položaju - završio je ispovijest Snežanin sin.

(Kurir.rs)

 

OVO JE BRUTALNA SVAĐA U PRVOJ EPIZODI "ZVEZDA GRANDA" koju niste mogli gledati

Prva emisija nove sezone "Zvezda Granda" pokrenula je brojne kontraoerze zbog pregovora oko toga da li će ovo muzičko takmičenje preći sa "Prve" na televiziju "Pink". 

Upravo zbog tog nesporazuma između emitera, veliki broj pratilaca ovog programa nije bilo u mogućnosti da pogleda prvu epizodu. 

Pojedini kablovski operateri  je uopće nisu emitovali, dok su je drugi pustili sa sat vremena zakašnjena, o čemu gledoaci nisu bili obaviješteni zbog čega su je i propustili. 

Najviše pažnje svakako je izazvao Milomir Marić koji je iskoristio svoju poziciju skrivenog člana žirija da pošteno isproziva stalnu postavku ovog šoua, zbog čega je nekoliko njih bilo vidno uvrijeđeno, ali su do kraja emisije shvatili da je riječ o šalama, a ne stvarnim uvredama.

  - Prvi put vidim pjevačicu koja je muževnija od Marije Šerifović - prokomentarisao je Marić jednu od kandidatkinja, što je izazvalo bijes svih osim Marije, koja se od srca smijala ovoj šali..

Budući da su svim kandidatima mjerili otkucaje srca, urednik televizije "Happy" iskoristio je miran puls jedne od najatraktivnijih takmičarki te večeri da pecne i Acu Lukasa. 

- Možda je njoj puls uredu, ali uzimajući u obzir trenutnu životnu situaciju Ace Lukasa, treba izmjeriti i njegove otkucaje srca - prokomentirao je Marić, zbog čega je pjevač pobjesnio. Pored provokacija na račun Dragana Stojkovića Bosanca i njegovo porijeklo, najgore je prošla Jelena Karleuša. 

- Ovaj kandidat je beznadežan slučaj. Njega jedino može da podigne Karleuša jer je ona specijalista za posebne operacije. Ona najviše voli te pjevače bez glasa. Oni su joj kao rod rođeni - uperio je svoju žaoku Marić na plavokosu pjevačicu.

- Ko god da si, ja sam za tebe ipak Jelena Karleuša i treba da ustaneš kada pričaš sa mnom - nije se dala Karleuša.  - Možda sam i prilegao -rekao je uz osmijeh Milomir.  - Čini mi se da ćeš poslije ove emisije samo da ležiš - zaključila je oštro Karleuša raspravu, ali i pored ove implicitne prijetnje, on je nastavio još gore. 

- Jelena čim vidi nekog muškarca, ona mora da kaže 'da' - iskoristio je igru riječi Marić, ali su svi shvatili neprimjerenost ove izjave. 

- Je l' vi čujete šta je on meni rekao?! Sram te bilo - nije mogla sebi da dođe Karleuša. Nakon što je Jelena jednoj od kandidatkinja podrugljivo poručila da joj je Svetlana Ceca Ražnatović vjerovatno uzor, Milomir se nadovezao da je i njoj svojevremeno bila i da je htjela da postane baš kao ona.

- Svi mi imamo ružnu prošlost - odgovorila je Karleuša. Ipak, do kraja večeri je zaključila da je "tajanstveni" vjerovatno neko veoma mudar, inteligentan i duhovit, na šta ju je dočekala Viki Miljković konstatacijom:

- Pa, maloprije si mu prijetila da ćeš da ga ubiješ, a sad ga hvališ - začudila se Viki, na šta je Karleuša dodala da je u pitanju bila samo šala, prenosi Kurir. 

 

JELENA KARLEUŠA ISKRENO: Željela sam da pogazim 'Pinkove zvezde', a novac mi nikad nije bio motiv

Jelena Karleuša koja je već danima na meti medija zbog mogućnosti emitovanja Zvezda Granda na televiziji Pink, progovorila je o svemu.

Kako je ona već godinama unazad zabranjena na pomenutoj televiziji, mnoge je zanimalo da li će i dalje ostati dio ekipe ili će odustati od žirija ako se presele sa Prve televizije.

 Informacija da je Jelena postavila svoje uslove i zatražila novac, iznenadila je mnoge, a evo šta ona, za sprske medije, kaže o tome:

Svi su skočili na mene apropo toga što sam ja tražila neku novčanu nadoknadu. Da se razumijemo, ja sam dvije godine radila Zvezde Granda iz čiste ljubavi. Moj jedini razlog što sam ja pristala na sve to je da zgazimo Pinkove zvezde, a mi smo ih zgazili. Tako da sam ja imala ozbiljnu motivaciju, novac mi nikada nije bio motiv. Ali ne možete ni vi očekivati da imate Ronalda u ekipi i da on tri godine u najbogatijem klubu igra gratis - rekla je Jelena.  

 

SKANDAL ZA SKANDALOM: Evo šta se u "Zvezdama Granda" u ovim trenucima STVARNO događa i koji član žirija ne može više da ŠUTI!

Snimanje nove sezone emisije "Zvezde Granda" je nastavljeno, a evo šta se događa iza kulisa.

- Što se tiče ovog cirkusa s prelaskom “Zvezda Granda”, mogu da kažem da poštujem “Prvu” i da imamo dobru saradnju godinama. Međutim, uopšte mi se nije dopalo to što se dešavalo sa emitovanjem ovih dana. To da se najavi, pa ne pusti, pa prebacivanje s jedne emisije na drugu, pa kao samo na anteni može da se gleda kao da smo u prahistoriji - to je sve jako neprofesionalno. Meni nije važno gdje će se emitovati “Zvezde Granda”, ono što treba reći je da “Zvezde Granda” mogu bez bilo koje televizije, a nijedna televizija ne može bez “Zvezda Granda” - rekla je Marija Šerifović na pitanje da prokomentariše čitavu situaciju, a potom je Saša Popović prošao pored nje i dobacio joj da ni slučajno ne otkriva gdje će emisija dalje biti emitovana, piše Blic.

Dragan Stojković Bosanac nije htio ništa da otkriva, ali je u šaljivom tonu za “Blic“ prokomentarisao:

Koliko plaćate da vam dam informaciju? Imam informaciju gdje će se emitovati, ali neću da vam kažem. Ma nije mi bitno gdje će se emitovati samo da mene slikaju.

Jelena Karleuša je na pitanje da li je istina da je tražila određenu svotu ako emisija pređe na “Pink“ kratko prokomentarisala da ne bi bila tu gdje jeste da nije postigla određeni dogovor.

 

JEDAN DETALJ OTKRIVA ISTINU: Evo zašto je emitovanje Zvezda Granda pod znakom pitanja

Ovih dana vodi se prava polemika oko toga da li će muzički show program "Zvezde Granda" svoje emitovanje nastaviti na frekvenciji Prve tv.

Još niko od čelnika Granda se nije oglašavao po ovom pitanju, ali jedan detalj možda krije istinu,

Naime, na zvaničnom sajtu Prve televizije u programskoj šemi za predstojeću subotu upisana je 'zabavna emisija'. Do sada je to mjesto uvijek bilo posvećeno popularnom takmičenju.

Međutim, čini se kako je došlo do određenih promjena i više "Zvezde Granda" nećemo gledati na programu Prve tv.

 

(Novi.ba/Kurir.rs)

 

OVO JE KRAJ: Raspada se ŽIRI Zvezda Granda, poslije ovih Lukasovih riječi potpuni KOLAPS! 

Folk pjevač Aca Lukas poručuje da će od "United grupe" većinskog vlasnika Granda tražiti za sebe i svoje kolege iz "Zvezda Granda" milion eura ukoliko Karluši isplate 400.000  eura koliko je ona tražila od njih. 

Pjevač se šokirao kada je čuo koliku cifru zahtijeva JK da ostane u žiriju.

- Ako je to stvarno tačno, onda neka organizatori spreme još milion eura kako bi isplatili mene i ostale članove žirija - rekao je Lukas.

Ova njegova izjava je potvrdila informacije da je među članovima žirija nastao potpuni haos kada su čuli koliki će novac vjerovatno biti isplaćen Karleuši. Oni svi žele da ove sezone njihovi honorari budu veći, međutim Lukas ipak vjeruje da će Jelena smanjiti cifru koju traži.

- Iskreno mislim da Karleuša tu cifru traži iz revolta. Ja sa Sašom Popovićem imam dogovor i ostajem u "Zvezdama Granda" bez obzira na to na kojoj ćemo se televiziji emitovati - objasnio je Lukas.
 
Aca kaže da nije imao priluku da razgovara sa Karleušom jer su posljednja snimanja otkazana, pa nije mogao da je pita zbog čega ne želi da se pomiri sa Željkom i Milicom Mitrović. On naglašava za Informer da se u taj odnos ne bi ni miješao:

- Na Jeleni je da odluči kakav će odnos imati sa Mitrovićima i u to niko ne treba da joj se miješa. Ja imam odličnu saradnju sa Pinkom, i što se mene tiče, nema nikakvih problema što prelazimo tamo, čak mislim da je to bolje.

 

Ne propustite