BLISTA I BEZ TRUNKE SMINKE: Upoznajte prelijepu djevojku premijerke Ane Brnabić

Praktična žena
BLISTA I BEZ TRUNKE SMINKE: Upoznajte prelijepu djevojku premijerke Ane Brnabić
.

Premijerka Ana Brnabić je počela sve češće da se pojavljuje u javnosti sa djevojkom, a kada se odluči za zajednički izlazak, najčešće je riječ o kulturnim dešavanjima.

Prvo javno pojavljivanje premijerke i njene partnerke Milice Đurđić bilo je na finalnoj utakmici ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u košarci u Istanbulu. Tada su njih dvije bodrile srbijansku reprezentaciju iz VIP lože.

Milica je blistala i tom prilikom. Crna haljina upotpunjena crvenim nakitom, bila je pun pogodak!

milica-djurdjic2-830x0

Ono što se o Milici zna je da je ljekar i da ima uspješnu karijeru, ali ono što je prosto nemoguće ne primjetiti su ljepota, odmjerenost i elegancija Anine djevojke. Čak je i svim modnim kreatorima Milica zapala za oko, te za njene odijevne kombinacije imaju samo riječi hvale.

- Gospođica Milica Đurđić je lijepa i njegovana žena, koja ostavlja utisak odmjerene i svedene estetike, koja joj pristaje i koju pažljivo oplemeni biranim komadima nakita savremenog dizajna.

tan2017-9-17212294602-830x0-830x0

- U izboru kolorita je smjela, ali i pažljiva u kontekstu - manje je više. U odnosu na javno pojavljivanje, poštuje kodeks odijevanja za prilike u kojima se pojavljivala, što je također uočljivo i pohvalno - rekao je za Alo.rs dizajner i stilista Igor Todorović.

Brnabićeva je nedavno u društvu partnerke prisustvovala otvaranju Muzeja savremene umjetnosti, posljednjem izvođenju predstave "Skakavci", ali i koncertu Beogradske filharmonije.

Modna kreatorka Suzana Perić smatra da se njen "ključ" elegancije krije u odmjerenosti.

- Rekla bih da je njen stil u skladu sa čuvenom rečenicom Koko Šanel "Less is more" (Manje je više). Predstavlja osvježenje i vjerujem da će svojom pojavom donijeti neki novi trend, koji ide ka personalizaciji umjesto robovanja modernim trendovima po svaku cijenu - zaključila je modna kreatorka Suzana Perić.

Interesantno je da Milica uvijek ima usklađenu frizuru sa garderobom i da je jedna od rijetkih osoba koja se pojavljuje u javnosti sa minimumom šminke, ali je neosporno da i tada plijeni.

Po riječima modnih stručnjaka predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić fura stil Angele Merkel, najmoćnije žene u Evropi. Urbana, prirodna i šik riječi su kojima opisuju stil odijevanja Brnabićeve.

Sako, pantalone i originalne cipele su njen zaštitni znak, a to se nije promijenilo ni kada je imenovana na najmoćniju političku funkciju u Srbiji.

(telegraf.rs)

Ne propustite