AMERIČKI MEDIJI U NEVJERICI: Angelina se udaje po četvrti put! Evo ko je osvojio NJENO SRCE!

Show
AMERIČKI MEDIJI U NEVJERICI: Angelina se udaje po četvrti put! Evo ko je osvojio NJENO SRCE!
.

Otkad su se Bred i Anđelina rastali, mediji ih iznova i iznova spajaju s brojnim slavnim ličnostima, mahom kolegama. Tako je Bred navodno bio u vezi sa Sijenom Miler, Kejt Hadson, Šarliz Teron, Selenom Gomez i Elom Purnel, dok je Anđelina spajana, između ostalih, sa Džaredom Letom.

Međutim, najnovija vijest ne pominje nijedno određeno ime, ali je, ako je istinita, veoma važna: Anđelina se, kako pišu američki mediji, uskoro udaje!

2

Još u aprilu, magazin In Touch objavio je da Anđelina i njen dečko, kog krije od javnosti, planiraju vjenčanje i da je ovo iznenadilo Breda.

Ipak, mediji su uspjeli da saznaju ponešto o njenom misterioznom dragom...
Godinu dana nakon što se razvela od glumca Breda Pita, u ljubavnom životu slavne Anđeline ima krupnih novosti...
 

Kako pišu američki mediji, Anđelinino srce osvojio je ugledni britanski bogataš, filantrop i biznismen, a navodno je to muškarac o kome se spekulisalo i prije šest mjeseci.

Par je navodno u vezi od početka 2017, ali do sad nisu viđeno zajedno. Mediji tvrde da je razlog za skrivanje - Bred Pit.

- Krije ga. Sve je veoma tajnovito. Ali ako Bred bude nesretan kad sazna, to joj ne smeta - rekao je izvor blizak glumici.

Budući da je do sad bila udata za glumce Bilija Boba Tortona, Džonija Lija Milera i Breda Pita, ukoliko su glasine istinite, ovo će biti Anđelinin četvrti brak.

Ne propustite