VUČIĆ JE IMAO PROSJEK 9.44 NA PRAVNOM FAKULTETU: Ali čekajte dok vidite kakve ocjene je imala ANA BRNABIĆ, OVO JE IZNENAĐENJE!

Region
VUČIĆ JE IMAO PROSJEK 9.44 NA PRAVNOM FAKULTETU: Ali čekajte dok vidite kakve ocjene je imala ANA BRNABIĆ, OVO JE IZNENAĐENJE!
.

Mediji regiona nedavno su pisali kako je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osnovne studije na Pravnom fakultetu u Beogradu završio sa prosječnom ocenom 9,44, kao i da je desetke "zaradio" iz predmeta Uvod u pravo, Opšta sociologija, Politička ekonomija..., a sada je na red došla i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Ona je nakon završene Pete beogradske gimnazije" upisala Univerzitet Northwood u državi Mičigen u SAD, gdje je završila studije poslovne administracije.

ana-brnabic

- Od mogućih 4, imala sam ocjenu 3,855 - rekla je predsjednica Vlade, koja je školovanje nastavila u Engleskoj, u Londonu na Hull univerzitetu. Upravo tu je stekla MBA diplomu iz marketinga.

 

PROČITAJTE JOŠ:

IZNENADIT ĆETE SE: Otkriveno s kojim prosjekom je Vučić završio Pravni fakultet

Posljednjih nekoliko dana u skupštini Srbije vodila se polemika između vlasti i opozicije "na čijoj strani je pamet", nakon čega je Martinović pozvao pojedince iz opozicije da donesu svoje indekse kako bi uporedili ko je bio bolji student.

Tako je on sada fotokopirao indeks predsjednika SNS-a i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i rekao poslanicima kako je predsjednik Srbije završio Pravni fakultet sa prosječnom ocjenom 9,44.

aleksandar-vucic03

- Ja sam danas donio svoj indeks, ja koji sam glup, koji sam neobrazovan, koji ne pripadam eliti, gospodin (Balša) Božović svoj indeks nije donio, a fotokiprao sam i indeks predsednika SNS i Repubilke Aleksandra Vučića - rekao je Martinović u parlamentu, a zatim nastavio:

- Pošto mi nemamo šta da krijemo, mi smo narodna partija, otvoreni smo za narod, hoćemo da narod zna sve o nama, evo, ja ću sada da vam pročitam samo neke ocjene koje je dobio ovaj neuki, neobrazovani čovjek koji ne pripada građanskoj eliti, kojoj pripadaju ovi iz DS, a zove se Aleksandar Vučić - primjetio je Martinović.

- Završio je Pravni fakultet u Beogradu sa prosječnom ocjenom 9,44 - iznio je Martinović Vučićev prosjek i dodao da je imao desetke iz uvoda u pravo, opšte sociologije, ali i iz političke ekonomije kod Miroljuba Labusa, koji je, kaže, bio Vučićev politički protivnik, prenosi Tanjug.

 

 

Ne propustite