KONAČNO OTKRIVENO: Evo zašto se Ana Nikolić razvodi od Raste!

Show
KONAČNO OTKRIVENO: Evo zašto se Ana Nikolić razvodi od Raste!
.

Vijest da se pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta razvode nakon malo više od godinu dana iznenadila je mnoge. 

Kako srbijanski mediji javljaju, pjevačica je odlučila da se razvede jer nije više mogla da trpi sve češća Rastina odsustva.

Ana se porodila u avgustu ove godine i na svijet donela kćerkicu Taru, a u posljednje vrijeme je sve češće osjećala kao da nema Rastinu potpunu podršku u odgajanju djeteta. To joj je veoma smetalo, kao i sve češće svađe koje su uslijedile.

"Znate kako, to su veoma osjetljive stvari i ne bih ništa da pričam. Pozovite me sutra kada moja klijentkinja Ana dođe kod mene i tada ću nešto više moći da kažem", rekao je advokat Đurić Borivoje Borović.

 

PROČITAJTE JOŠ: 

PRIČALO SE DA JE IMALA 120 KILOGRAMA, PA DA JE DRASTIČNO SMRŠALA: Ovako zaista izgleda ANA NIKOLIĆ, iznenadit ćete se (FOTO)

Pjevačica Ana Nikolić se nakon porođaja rijetko pojavljuje u javnosti.

Ona se tokom trudnoće drastično ugojila, a neki su pisali kako je pjevačica imala više od 120 kilograma.

Nakon toga se pojavila vijest da je drastično smršala. Jučer je Nikolićeva objavila snimak sa liturgije u Hramu Svete Petke na Čukarici, i to je bila prilka da se svi uvjere kako stvarno izgleda pjevačica:

 

"Imam kćerku i spreman sam": Ana Nikolić zaprijetila svima uz neobičnu fotografiju punu oružja

Pjevačica Ana Nikolić posljednjih nekoliko mjeseci uživa najljepšoj životnoj ulozi. Ona je početkom augusta na svijet donijela kćerku Taru.

Prošlo je dva mjeseca od kako je postala mama, a sada je odlučila da svima pokaže koliko je njoj i njenom suprugu stalo do mezimice i da neće lako dati na nju.
Na fotografiji preuzetoj sa interneta jedan muškarac sjedi u sobi punoj oružja.

NAKON POROĐAJA: Ana Nikolić stala na vagu, EVO KOLIKO STVARNO IMA KILOGRAMA! 

Tokom trudnoće Ana Nikolić nije vodila računa o kilaži, međutim, kada je nakon porođaja stala na vagu i videla da ima čak 125 kilograma, shvatila je da odmah mora da počne sa dijetom.

Nakon što je izašla iz porodilišta, većina medija je pisala kako pjevačica ima dosta kilograma viška. Sada je Ana odlučila da smrša i da se vrati na staru liniju.

- Ana je uvijek vodila računa o izgledu, ali se posljednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme. Kada je ostala trudnaij, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja  - kaže izvor blizak Ani Nikolić, prenosi "Alo.rs".

962a6876-2880x1920-830x0

- Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je pretjerala kada su je ljekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak. Kilažu je lako dobiti, ali ju je teško izgubiti. Ani se ranije dešavalo da nabaci do desetak kilograma koje je uspjevala da skine dijetama i treninzima, međutim, ovo će biti teži zadatak. Za početak, izbacila je iz ishrane testo, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi - navodi izvor i napominje da će Ani u mršavljenju pomoći njena majka Milijana, koja je uvijek u sjajnoj formi.

- Miljana je presretna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema kćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slijede naporni treninzi. Njen plan je da Ana počne da vježba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proleće bude bomba kao što je uvijek i bila - zaključio je jedan od prijatelja Nikolićeve, prenosi "Alo.rs".

 

Ne propustite