SKANDALOZNO: Ana i Rasta se RAZVODE?! Otkriveni SVI detalji!

Show
SKANDALOZNO: Ana i Rasta se RAZVODE?! Otkriveni SVI detalji!
.

Već je došlo do advokata!

Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta će se, kako saznaje Srpski telegraf, navodno, razvesti!

Prema pisanju dnevnog lista, par koji se u julu prošle godine tajno vjenčao već mjesec dana prolazi kroz najveću bračnu krizu, koja je rezultirala Aninim zahtjevom za razvod.

Kako tvrdi izvor blizak pjevačici, njih dvoje već tri nedelje ne žive pod istim krovom, a on dvije sedmice spava u studiju. Kontakt trenutno održavaju zbog kćerke Tare:

- Ana i Rasta su se, nekoliko dana poslije njenog rođendana 27. septembra, žestoko posvađali. Ani je najviše smetalo što je Rasta i nakon dobijanja djeteta nastavio da živi momački život. Često je bio odsutan od kuće, pušio je marihuanu, a do nje su dolazile i razne priče o njegovom nevjerstvu. Jedne večeri joj je prekipjelo. Sve mu je sasula u lice, i rekla mu da se spakuje i ide.

Dnevni list navodi da je Rasta mislio kako će Anu da prođe bijes i da će se pomiriti, ali ona ovoga puta nije popuštala. Umjesto pomirenja, posjetila je advokata Borivoja Borovića, od kog je tražila da podnese zahtjev za razvod. Istog dana uselila je u stan majku Miljanu, koja joj pomaže oko kćerke Tare.

Da stvari između Ane i Raste ne funkcionišu kako treba vidljivo je i po njihovom Instagram nalozima, sa kojih su jedno drugo otpratili. Na Rastinom profilu više ne stoji broj telefona Aninog brata Marka koji mu je zakazivao nastupe, pišu srbijanski mediji.

Advokat Borović je, u izjavi za Srpski telegraf, potvrdio navode dnevnog lista:

- Pozovite me sutra (četvrtak), pa ću vam dati više informacija nakon što se sastanem sa Anom tim povodom - poručio je on.

Ni njen brat i menadžer Marko nije demantovao cijelu priču:

- Me bih ja komentarisao da li je njihov brak u krizi zato što se to tiče isključivo njih dvoje. Lično sam skinuo moj broj sa Stefanovog profila da me ne bi zivkali i pitali svakakve budalaštine.

Ne propustite