MARADONA OŠTRO: On prijateljima krade žene!

Show
MARADONA OŠTRO: On prijateljima krade žene!
.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Diego Maradona oštro je kritizirao izbornika argentinske reprezentacije Jorgea Sampaolija, čelnike saveza, ali i napadača Intera Maura Icardija kazavši kako u redovima 'Gauča' nema igrača koji razumije Lionela Messija.

'Sampaoli je lažnjak koji misli da je veći nego što je, Icardi igra u reprezentaciji samo zbog svoje žene, u reprezentaciji nema igrača koji razumije Lionela Messija, a on ne može sve sam', poručila je argentinska legenda.

Maradona je otkrio kako ga je Sampaoli zvao kada je preuzeo Sevillu kako bi zajedno sudjelovalo u tom projektu, međutim kada je preuzeo reprezentaciju prestao mu se javljati.

'Kada je preuzeo reprezentaciju zaboravio je moje ime. Nikada ne bi radio s ljudima koji su lažnjaci i koji se pretvaraju većim nego što jesu. Ne slažem se s njim, niti s predsjednikom saveza Claudiom Tapijom. Kako je moguće da savez plaća izbornika pet miliona eura, a jedva smo izborili svjetsko prvenstvo', kazao je Maradona.

Na udaru se našao i napadač Intera Mauro Icardi.

'On igra u reprezentaciji jedino zbog svoje žene Wande koja želi biti njegov menadžer. Ona je zvala bivše izbornike Gerarda Martina i Edgarda Bauzu, zvala je i njihove pomoćnike te tražila da Icardi igra. Siguran sam kako je zvala i Sampaolija. To je prljavo. Ne možete izbrisati Aguera, a pozvati Icardija koji prijateljima krade žene', smatra Maradona.

Icardi je prije četiri godine 'oteo' Wandu Neru, ženu svom najboljem prijatelju i tadašnjem suigraču Maxiju Lopezu.

'Jako dobro znam što govorim', kazao je 'mali zeleni' koji smatra kako je Messi velikan bez obzira što nije slavio na World Cupu.

'Obožavam Messija i za mene je on fudbalski velikan. Ne moraš osvojiti SP da bi bio veliki. On je to već sada'.

 

(Hina)

Ne propustite