VEĆ 24 GODINE NIJE SA NAMA, A OVO O NJEMU NIKO NIJE ZNAO: Gidra je uvijek glumio ženskaroša, a volio je samo NJU! (FOTO)

Show
VEĆ 24 GODINE NIJE SA NAMA, A OVO O NJEMU NIKO NIJE ZNAO: Gidra je uvijek glumio ženskaroša, a volio je samo NJU! (FOTO)
.

Proslavljeni glumac Dragomir Bojanić Gidra godinama je uveseljavao gledaoce pored malih ekrana. Bolje rečeno, i dalje ih uveseljava iako nije među živima već 24 godine.

Mnoge njegove uloge protkane su detaljima o ženama. Volio je Daru, Helgu, Liliku i sve one su se lomile oko njegovog srca. Međutim, ono što je bio na platnu, nikada nije bio u pravom životu.

1313559-screenshot-3-ls

Neizmjerno je volio samo jednu ženu i njoj posvetio život. Zaljubljen u svoju ženu Liljanu Kontić, odlučio je da je zaprosi. Godine 1966. su se vjenčali. Četiri godine kasnije su dobili kćerku Jelenu. O načinu na koji je dočekao suprugu sa kćerkom ispred porodilišta, pričao je tada cijeli Beograd.

 925full-ljiljana-kontic

Gidra ju je iz milošte zvao Ljalja. Zanimljivo je da, koliko su se voljeli, toliko su se i svađali. Njihovi sukobi bili su kao urnebesne komedije. Zanimljivo je da su se dva puta vjenčavali i isto toliko i razvodili.

 ljiljana-kontic-feature

"Nisam vjerovao da mogu da budem tako “upecan”. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu. Nosi nas zajednički vjetar, a Ljalja trepti nada mnom. Za porodicu je izuzetno važan fluid koji nas spaja" pričao je svojevremeno Gidra, koga su žena i kćerka često pratile na snimanjima kako ne bi bio usamljen.

peyk9kqturbxy8ymti0y2e2y2vhyjczyjc4zmrkymmxogvlmdzlmge2my5qcgvnkzqczqswamkbotec

Ne propustite