OTVORIO DUŠU: Sloba Radanović hapšen zbog kokaina

Show
OTVORIO DUŠU: Sloba Radanović hapšen zbog kokaina
.

Slobodan Radanović privođen je u policijsku stanicu na Savskom vencu zbog kokaina!

Sve se desilo u martu ove godine, nakon što je policija zaustavila Radanovića posle boravka u jednom poznatom beogradskom kafiću. Slobodan se u automobilu nalazio sa dva prijatelja.

Policajac je tada primihetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao je kolegi da mu pomogne da je pronađu.

Sloba je tada prriveden u policijsku stanicu na Savskom vijencu, a u izjavi je ispričao da je zapazio kesicu sa belim prahom iza vozačevog sjedišta, ali da on nema ništa s tim.

- Kod Zelenog venca, u jednoj ulici, zaustavili su nas policajci, koji su nam rekli da izađemo iz vozila i ja sam stao pored suvozačevih vrata jer sam sjedio na suvozačevom mjestu. Tada sam čuo da je neko od policajaca rekao: "Gledaj gdje je bacio kokain", i ja sam pogledao u vozilo i iza vozačevog sjedišta na podu video jednu kesicu - ispričao je tada Radanović.

- Nemam nikakave veze sa pomenutom kesicom, niti sam je ikada vidio, ne konzumiram nikakve droge i mogu da se podvrgnem testiranju na narkotike - istakao je u izjavi.

Njegov slučaj se trenutno nalazi pred javnim tužiocem i predmet je još u fazi istrage, piše Alo.rs. 

Ne propustite