"Upao mi je u hotelsku sobu nakon ceremonije i silovao me. Nije imao kondom"

Ljubav
"Upao mi je u hotelsku sobu nakon ceremonije i silovao me. Nije imao kondom"
.

Glunica i manekenka Natassia Malthe, poznata po ulogama u filmovima "Elektra" i "Kuća debele mame 2", optužila je holivudskog producenta Harveyja Weinsteina da ju je silovao u njezinoj hotelskoj sobi nakon dodjela nagrada BAFTA 2008. godine.

Weinstein je navodno uletio u hotelsku sobu i počeo masturbirati pred njom. Nabrojio joj je imena svih slavnih glumica s kojima je navodno spavao i zatim je silovao. Natassia kaže da ga je molila da prestane, ali on se nije obazirao.

"Nakon što smo se fotografirali zajedno, počeli smo razgovarati i on me pitao gdje odsjedam. Spomenula sam ime svog hotela. Nakon ceremonije, otišla sam u hotel i zaspala. Probudilo me udaranje po vratima moje sobe. 'Otvaraj Natassia Malthe, Harvey Weinstein je', vikao je. Bilo mi je neugodno i bojala sam se da će probuditi druge ljude u hotelu i da će svi misliti da spavam s njim. U hotelu je odsjedalo mnogo ljudi iz industrije. Kad sam otvorila vrata, on je izgledao kao da je na drogama. Sjeo je na moj krevet i skinuo hlače. Uhvatila me panika, pitala sam se što da radim. On je bio ogroman čovjek", ispričala je na press konferenciji.

"Rekao je da su sve glumice koje su spavale s njim sada tamo gdje jesu zahvaljujući njemu. Rekao je da su mu sve dobitnice Oscara morale zahvaliti jer su zahvaljujući njemu dobile tu nagradu", tvrdi Natassia.

Nije imao kondom, no glumica tvrdi da je zatim izvadio penis iz nje, nastavio masturbirati dok nije svršio i onda otišao iz sobe. Nedugo nakon toga nazvao ju je i pozvao na audiciju za film "Devet", na što je ona pristala jer je, kako tvrdi, jako htjela ulogu u tom filmu, a i htjela je raditi s redateljem Robom Marshallom koji ga je režirao.

Nakon audicije Natassia je bila uvjerena da je dobila jednu od manjih uloga u filmu i počela se nalaziti s učiteljima plesa i pjevanja. Nakon toga, Weinstein ju je nazvao i pozvao da se ponovno nađe s njim, uvjerivši je da će s njima biti i njegova asistentica.

Kad je mlada glumica stigla na mjesto sastanka, žena za koju je Weinstein tvrdio da mu je asistentica ga počela oralno zadovoljavati, on je Natassiju pozvao da im se pridruži u seksu utroje.

"Nakon toga sam ga nazvala i izvikala se na njega. Rekla sam mu da ta uloga nije vrijedna onoga što je on tražio od mene. Bio je bijesan, nazvao me nezahvalnicom i rekao da mi je dao nevjerojatnu priliku", rekla je glumica koja je na kraju odustala od uloge u "Devet".

Ne propustite