IMA SE, MOŽE SE: Pogledajte u kakvoj moćnoj mašini se vozi Novak Đoković (VIDEO)

Sport
IMA SE, MOŽE SE: Pogledajte u kakvoj moćnoj mašini se vozi Novak Đoković (VIDEO)
.

Novak Đoković polako se oporavlja od povrede lakta, a slobodno vrijeme koristi da uživa sa porodicom, ali i u nekim novim stvarima.

Tako se ovog puta pohvalio moćnom mašinom.

 Kompanija Tesla, najpoznatiji proizvođač električnih automobila na svijetu, sve je popularnija među sportistima koji su već pazarili skupocjene modele četvorotočkaša.

Cijena se kreće od 30.000 eura.

PROČITAJTE JOŠ:

VRAĆA SE NOLE JAČI NEGO IKAD Đoković na terenu čak i prije najavljenog!

 

Najbolji srbijanski teniser svih vremena Novak Đoković vratiće se na teren krajem decembra na egzibicionom turniru u Abu Dabiju nakon pet mjeseci pauze zbog povrede lakta.

Đoković se prijavio za turnir u Abu Dabiju koji se igra od 28. do 30. decembra.

"Sretan sam što se vraćam u Abu Dabi i što ću učestvovati na 10. izdanju turnira. Velika je čast nastupiti na ovom šampionatu, konkurencija je jaka i biće pravi test za moj povratak i početak sezone", rekao je Đoković za sajt turnira.

Đoković, trenutno sedmi teniser svijeta, tri puta je bio najbolji u Abu Dabiju (2011., 2012., 2013.) na turniru koji služi kao priprema za Australian Open.

Pored Đokovića u Ujedinjenim Arapskim Emiratima učestvovaće Stan Wavrinka, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Miloš Raonić i Pablo Careno-Busta.

Podsjetimo, Novak je nedavno najavio da će se takmičarskim nastupima vratiti u januaru 2018.

 

TRAGEDIJA U PORODICI ĐOKOVIĆ:  Stigle tužne vijesti, cijela porodica U SUZAMA! NIKO NE MOŽE DA VJERUJE ŠTA SE DOGODILO

Momir Đoković (59), stric najboljeg srbijanskog tenisera Novaka Đokovića, objesio se prije četiri godine u svojoj kući u Kraljevu, saznaje Kurir.

Prvi rođak Noletovog oca Srđana digao je ruku na sebe jer nije mogao da podnese to što ga je supruga prevarila kada ga je u Australiji, gdje živi, proglasila mrtvim i tako prisvojila sve bogatstvo koje je on zaradio.

Rudarski tehničar

- Momo je po zanimanju bio rudarski tehničar i skoro četiri decenije bavio se proučavanjem i obradom minerala i od toga se obogatio - navodi sagovornik Kurira, upućen u detalje koji su prethodili tragediji.

- Bio je mnogo dobar čovjek, pošten i vrijedan. Ali ne samo to. Bio je bogat i uspješan, cijenjen i poštovan u Srbiji, ali i van zemlje. Dugo je živio sa ženom u Australiji. Međutim, prije petnaestak godina je zbog papira morao da se vrati u Srbiju - kaže ovaj izvor. Navodi kako je njegov povratak u domovinu iskoristila supruga i proglasila ga mrtvim.

- Prevarila ga je! Novac koji je zaradio radeći sa poludragim i dragim kamenjem ostao mu je zarobljen kod nje. Pokušavao je da dokaže da je živ, ali uzalud. Pisao je dopise ambasadi Australije, dokazivao da je on čovjek koji je proglašen umrlim, ali njegov zahtjev iz nekog razloga nije usvojen - ističe sagovornik srbijanskog lista.

Dodaje kako je Noletov stric poslije nekoliko godina borbe digao ruke i trbuhom za kruhom otišao u Sloveniju da radi kao osiguranje.

 

Žena ga prevarila

- Radio je danju i noću. Borio se kao lav da preživi, ali ga je izjedalo to što od novca koji je zaradio stojeći na vratima noćnih klubova nije mogao da živi kao prije. Mučilo ga je to što ga je žena prevarila. Ubrzo je napustio i Sloveniju i pošto nije imao kud, odlučio je da se vrati u rodno Kraljevo - ističe izvor.

Tu je posljednjih godina živio skromno, maltene na samom rubu egzistencije.

- Pokušavao je da pronađe drago kamenje u Srbiji, pa je tragao za opalom na području Trstenika, Kopaonika, Zlatibora i u Stragarima, ali nije imao kome to da proda - tvrdi ovaj izvor, koji dodaje da se Momo objesio zbog nagomilanih dugova.

Nekoliko mjeseci pred smrt, Noletov stric Momo Đoković bio je jedan od učesnika na sajmu kamena, koji se u martu 2013. godine održavao na kragujevačkom Šumadija sajmu. Na ovom događaju on je predstavio poludrago kamenje koje je pronašao na području Bogutovačke banje. Tada je prvi i posljednji put govorio za novine.

- Pravo bogatstvo leži na dubini od najviše dva metra i lako je za eksploataciju. Međutim, naši stručnjaci za ovu oblast radije sjede u kancelarijama umjesto da zađu u planinu. Ja pravim nakit, vaze i druge sitnice i od tog posla živim. Mogu da se prave lijepi mozaici i skulpture. Na Zapadu bi to bilo preskupo - rekao je tada Momo. 

 

(Novi.ba/Kurir.rs)

 

Jelena Đoković na Instagramu podjelila snimak kako doji bebu pred 318.000 pratilaca 

Ovim činom Jelena đoković je pružila ogromnu podršku svim mamama koje se bore da dojenje u javnosti postane normalna stvar.

Jelena Đoković je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj doji svoju kćerkicu. Mlada mama je još jednom pokazala da je pravi primjer svim mladim ženama.

Imamo 820.000 razloga zbog kojeg majke moraju da doje svoju djecu.

Ovim činom pružila je ogromnu podršku svim mamama koje se bore da dojenje u javnosti postane normalna stvar.

Nedavno istraživanje sprovedeno u Srbiji je pokazalo da u javnosti od Prvog svjetskog rata do prije tridesetak godina nema objavljene ni jedne fotografije majke koja doji, kao da one nikada i nisu fotografisane!

mama

Brojne poznate ličnosti u Srbiji, a pritom su mame, se zalažu da se ovakva slika Srbije promjeni pa na svojim profilima objavljuju slike kako doje svoju djecu u javnosti.

Osim Jelene to su učinile glumica Tamara Dragičević i manekenka Bojana Barović, koje se takođe zalažu za dojenje u javnosti postane svakodnevnica.

 

VELIKO SLAVLJE KOD ĐOKOVIĆA: Maleni Stefan slavi rođendan, ostat ćete u čudu kad vidite šta sve može da URADI!

Sin Novaka Đokovića, maleni Stefan prije dva dana je napunio tri godine. 

U međuvremenu, Noletov nasljednik dobio je sestru Taru, a između dva rođendana najavio je da će krenuti očevim stopama.

Stefan je na Mastersu u Rimu, kada je Nole završio trening protiv Čeha Tomaša Berdiha, prvi put uzeo reket u ruku.

- Stefane, hajde malo da udaraš i ti lopticu! -kazao mu je.

OVAKO IZGLEDA TARA ĐOKOVIĆ: Nole objavio prvu sliku, a zbog njegove riječi će vas ODUŠEVITI!

Jelena i Novak Đoković postali su roditelji ćerke kojoj su dali ime Tara. Par se nije oglašavao prije, a ni poslije objavljene fotografije ovim povodom. Novak je po prvi put progovorio o rođenju svoje nasljednice.

Na instagram je prije nekoliko dana postavio fotografiju čitave porodice Đoković, a na fotografiji se vide ruke cjele porodice pa i tek rođene Tare.

untitled

Napisao je na Instagramu:

– Sa velikom radošću i ponosom želim da podelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svet proživeli zajedno i kao muškarac, moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi… Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića… kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan! – napisao je slavni teniser.

Ne propustite