NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA: DO MIŠIĆAVOG TIJELA U SAMO 12 SEDMICA 'Evo kako sam došao do ovakvog izgleda' (VIDEO)

Zanimljivosti
NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA: DO MIŠIĆAVOG TIJELA U SAMO 12 SEDMICA 'Evo kako sam došao do ovakvog izgleda' (VIDEO)
.

Jedan tata iz Velike Britanije podijelio je svoju tajnu o uspješnoj transformaciji: uspio je svoje tijelo dovesti u top formu u samo dvanaest sedmica.

Iako se u zadnje vrijeme osjeti promjena u stavovima i prihvaćanju svog tijela onakvim kakvo jest, sa svim nesavršenostima - čini se da mišićavo tijelo nikad neće izaći iz trenda.

Nakon 40-ih godina tijelo se teže vraća u formu nego u 20-ima, to je posve jasno, no Ben Jackson iz Warringtona promijenio je prehranu, počeo vježbati, i u samo 12 sedmica izgubio 8 kilograma.

Osam kilograma ne zvuči tako puno, no on je smanjio postotak masti u tijelu s 20 posto na devet posto, što je puno bitnije.

Kako je točno to uspio postići? Dosta jednostavno, zapravo. S pita i piva prebacio se na prehranu bogatu proteinima. Drastično je smanjio unos ugljikohidrata, te potpuno eliminirao unos alkoholnih pića. Pored toga, pet puta sedmično vježba u teretani.
 

Njegovi obroci prije ovog režima prehrane svodili su se na brzu hranu, čokoladice i gazirana pića.

'Mnogi muškarci koji su prešli 45. ne trude se više, i svoj pivski tbuh i mlohave mišiće prihvaćaju kao prirodan proces starenja. No, ako uložite trud, i pripazite na prehranu, uvjerit ćete se da nije kasno da izgradite mišiće i vratite ono tijelo koje ste imali u dvadestima', kaže Jackson.

Od samog izgleda, važnije je što ovakvom prehranom, i redovnim vježbanjem znatno utječete na svoje zdravlje.

(Novi.ba/Jutarnji.hr)

Ne propustite