TUGA U KUĆI SINANA SAKIĆA: Njegova žena u suzama zbog kritičnog stanja slavnog pjevača, sin Alen se ne odvaja od majke!

Show
TUGA U KUĆI SINANA SAKIĆA: Njegova žena u suzama zbog kritičnog stanja slavnog pjevača, sin Alen se ne odvaja od majke!
.

Legendarnom Sinanu Sakiću 12 ljekara bori se za život u Kliničkom centru u Tuzli...
 

Vijest da je Sinan Sakić u kritičnom stanju i da se 12 ljekara u Kliničkom centru u Tuzli bori za njegov život, šokirala je mnoge. Srpski Telegraf kontaktirao je pjevačevu suprugu Sabinu.
 

Sabina se javila u suzama i na pitanje kako je Sinan kratko je, plačući, rekla: "Izvinite, ne mogu... Stvarno ne mogu..."

Ni od Sinanovog sina Alena nisu uspjeli da saznaju nešto više o pjevačevom zdravstvenom stanju.

- Molim vas da ne uznemiravate majku dok je ćale u ovom stanju. Znam da vam je to posao i da svi brinu, ali nije ni nama lako da pričamo o tome. Hvala na razumijevanju - glasila je Alenova prva poruka.

- Nije nam do priče... Hvala što brinete - ljubazno je napisao Alen u drugoj poruci.

Podsjetimo, Sinan je na intenzivnoj njezi zbog encefalopatije jetre.

(Novi.ba / Telegraf.rs)

 

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Karleuša se ŠOKIRALA kada je čula da se Sinanu Sakiću bore za život, a onda je dala ŠMEKERSKI komentar!

Sinan je na intenzivnoj njezi zbog encefalopatije jetre, a ova vijest zabrinula je sve koji vole i poštuju Sinana i njegove pjesme.

Ekipa srpskog Telegrafa odlučila je da pri susretu sa Jelenom Karleušom na snimanju "Zvezda Granda" popriča upravo na ovu temu, ali Jelena je šokirana rekla da tek od nas saznaje za tu informaciju.

 

- Ne, nisam... Zbog? - upitala je zbunjena Jelena, a nakon objašnjenja je uputila jaku poruku.

- Meni je jako žao... Želim mu brz oporavak i brzo ozdravljenje. Stvarno nisam čula, ali šta god da je tu sam za sve što zatreba. Kao i uvijek... - rekla je Jelena.

 

SINAN SAKIĆ U KRITIČNOM STANJU, 12 LJEKARA MU SE BORI ZA ŽIVOT: Supruga uputila očajnu poruku na Facebooku!

 

Pjevač Sinan Sakić nalazi se u teškom zdravstvenom stanju, saopštila je njegova supruga Sabina.

Naime, pjevač se trenutno nalazi u Kliničkom centru u Tuzli, i to u intenzivnoj njezi zbog encefalopatije jetre.

Ona je na Facebooku uputila potresnu poruku i pozvala sve da se mole za pjevača:

"Dragi moji, moram da vas obavjestim da je Sakić u teškoj, po život opasnoj situaciji. Profesor Nermin Salkić i konzilijum od 12 ljekara sa UKC Tuzla, brinu o njemu. Nadam se da ćete se moliti za njegovo zdravlje", napisala je supruga pjevača.

Podsjetimo, Sinan se već nekoliko godina suočava sa zdravstvenim problemima. Njemu su u Banjaluci ugrađena dva stenta između žuča i jetre.

 

SVI U STUDIJU SU BILI U SUZAMA, SINAN SAKIĆ PROGOVORIO O BOLNOJ TEMI: Dok pjevam ovu pjesmu, umirem od prve do zadnje riječi!

Sinan Sakić otkrio je zašto stalno plače kada pjeva pjesmu posvećenu njegovom pokojnom ocu.
 
"Ja sam je otpjevao kad smo je snimil, plakao sam, svi su u studiju plakali, i evo preksinoć sam je pjevao u emisiji i opet suze potekle. To je mnogo teška pjesma, mnogo zahtjevna, mnogo tuge traži, mnogo duše. Umirem od prve do zadnje riječi, to je nešto što ne možete da shvatite šta se dešava sa mnom. Ja sam mog oca mnogo volio i mlad je umro", rekao je.

 

"Izrešetali su ga sa 4 metka, morao je da puca": Prva velika ispovijest Sinana Sakića o sinu koji je ubio najboljeg druga!

I dok se u medijima svakodnevno oglašavaju oni koji su na estradi nekoliko mjeseci ili tek nekoliko godina, žive legende kao što je Sinan Sakić pojave se tek onda kada se u njihovom privatnom životu dogodi skandal ili nesreća koja zavredi medijsku pažnju.

Upravo o tome pričao je Sinan u velikoj ispovijesti o sinu Alenu koji je osuđen na 12 godina zbog ubistva Drgaoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine.

Kako kaže Sinan, nikada niko nije rekao da je njegov sin pucao nakon što su pucali na njega, ali pored svega toga ne brani ga.

Štaviše, otac mu je samo jednom otišao u posetu. Jednom, i nikad više.

"Njemu su 4 metka pucana u leđa, i on se branio i pucao je i on. I to niko živi nije pomenuo u životu! Niko živi, nikada…a četiri metka pucana u leđa. I danas dan, narkoman koji se leči od heroina šeta ulicom, a to dete ja sam voelo kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su deca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda." – počeo je priču Sinan koji je objasnio kako je došlo do pucnjave.

"Dete je izlazilo iz auta i četiri metka upucano mu je u leđa, bre… On je pucao i to se desilo… Ali, to niko nikada nije pomenuo u životu, Da ti kažem, ne branim ja ništa od toga. Ne branim, nego mi žao obojice… Šta da kažem, ajde?" – sa knedlom u grlu i suzama u očima ispričao je Sinan.

Sakić se u tom trenutku nalazio na koncertu u Švajcarskoj.

"Javio mi je jedan moj drug. Kaže “brate, znaš da je Ćela ubio Drajinog…” Šta kažeš?! Kaže “i on je u bolnici, četiri metka ima u leđima. Počeo ja da plačem, je*em ti koncert i je*em ti sve! Nema tu, profesionalac si. Ja pevam, smejem se… Siđem dole – plačem ko dete. Znaš ono kad…sram te da izađeš na ulicu. A onda izađem na ulicu a kažu “pa šta sad, svi su krivi, i njega su pokušali da ubiju”… Nikad to niko nije ispričao, nikad!

Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog… Kako je to moglo da se desi?! I onda sam rekao “ne, ja ni u snu ne idem”. Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: “Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti” – ispričao je za “Goli život” Sakić čiji sin bi uskoro trebalo da izađe na slobodu.

 

 

Ne propustite