IZGUBILA GLASA OD NAVIJANJA : Blanka Vašić pružila snažnu podršku mlađem bratu!

Sport
IZGUBILA GLASA OD NAVIJANJA : Blanka Vašić pružila snažnu podršku mlađem bratu!
.

 Legendarna hrvatska atletičarka, naša sportska heroina iznimno je vezana za 14 godina mlađeg brata Nikolu. Otkako je otišao u Everton Blanka Vlašić je postala velika navijačica Toffeesa i svaku utakmicu velikog liverpulskog kluba prati napeto, a posljednju utakmicu protiv Arsenala na Goodison Parku pratila je s tribina

Blanka je u Liverpool otputovala s tatom Joškom i mamom Venerom s kojima je navijala s tribina, a svoje je impresije atletičarka, poznata po tome da je velika emotivka, tijekom utakmice opisivala na društvenim mrežama. Tako je na Twitteru napisala kako je u Liverpoolu vrlo hladno, da joj je bilo vrlo bolno pratiti utakmicu i da je izgubila glas od navijanja. Pokazala je i kako je to izgledalo fotografijama.

  625795

Kada je Blanka Vlašić prvi put osvojila svjetski naslov u visu 2007. godine, Nikola je bio desetogodišnjak. Tada je trenirao nogomet u Omladincu iz Vranjica i nitko nije pretpostavljao kako će jednog dana postati nogometaš vrijedan deset milijuna eura. Nikola je sa samo 14 godina zaigrao za hrvatsku reprezentaciju do 16 godina, a igrao je i za reprezentacije do 17, 18, 19 i 21 godinu.

Obitelj Vlašić s pravom se može nazvati sportskom. Tata je bio atletičar, a mama Venera se bavila skijaškim trčanjem, igrala je košarku i trenirala atletiku. Uz Blanku atletičarku i Nikolu nogometaša i druga dva brata su 'povukla' sportske gene - Marin dugo je igrao košarku, a Luka je student fizioterapije.  

 

Ne propustite