ONA JE POGINULA NA ISTOM MJESTU KAO I TOŠE PROESKI: Posljednje riječi mlade glumice rasplakale su Balkan!

Show
ONA JE POGINULA NA ISTOM MJESTU KAO I TOŠE PROESKI: Posljednje riječi mlade glumice rasplakale su  Balkan!
.

Glumica Dolores Lambaša poginula je na današnji dan prije 3 godine u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Te kobne večeri ona se vraćala iz Beograda za Zagreb. Njen prvobitni plan bio je da sa kolegom Stojanom Matavuljem prespava u hotelu u Iloku, međutim u poslednjem trenutku odlučili su se za noćnu vožnju. Nakon zabave sa prijateljima, Dolores i Stojan krenuli su put Zagreba. 23. oktobra 2013, u 6:45 ujutru, njihov automobil, koji je vozio Matavulj, sudario se sa drugim vozilom, piše "Pulsonline".

Od siline udarca oba vozila sletjela su s puta, a mlada glumica, iako je bila vezana izletjela je kroz prozor.
 
"Nisam ga prepoznao i samo sam mu rekao da sam u redu, a on mi je odgovorio da je njegova saputnica teško povrijeđena. Tada sam vidio da neko leži pored, on se vratio do nje i kleknuo, dozivao je… Grozna situacija. U međuvremenu su se neka vozila zaustavila, a vrlo brzo došla je i Hitna pomoć", prepričao je nakon nesreće jezivu scenu vozač automobila sa kojim su se sudarili Dolores i Stojan.

lambasanesreca-tose-t

Glumica je u teškom stanju prebačena u bolnicu, gdje je odmah operisana. Samo nekoliko sati nakon operacije je preminula.

Glumica je doživjela nesreću kod Slavonskog broda, na istoj dionici puta na kojoj je 6 godina ranije poginuo i Toše Proeski.

U posljednjem, neobjavljenom intervjuu, koji je dala za hrvatske medije izjavila je da joj je jedina želja da bude živa i zdrava.
 
"Za trideset godina voljela bih biti živa i zdrava. Voljela bih i dalje glumiti, ploviti i loviti ribu. Ma ne treba meni puno. Mene mogu povrijediti samo razočaranja. Znam koliko sam spremna učiniti za ljude koji uspiju da uđu u prvi krug mog srca, ta ljubav je bezuslovna. Ali kada očekujem isto od tih ljudi, gotovo uvek se razočaram. U životu je najbolje očekivati određene stvari samo od sebe i sam sebi dokazivati vlastiti rast", rekla je tada Dolores.

 

 

Ne propustite