Jesenska modna sezona: Ovo su komadi za chic jesen

Moda i ljepota
 Jesenska modna sezona: Ovo su komadi za chic jesen
.

.Dok većina uživa u vrhuncu sezone i bezbrižno se brčka diljem Lijepe naše, naši najdraži brandovi lagano pune police novim kolekcijama i pripremaju nas za nadolazeću, usudila bih se reći mnogima i najdražu – jesensku modnu sezonu.

Koliko god je nekima depresivna jer se vraćaju natrag na posao/školu/fakultet i moraju prisiliti mozak da se vrati s ljetne paše i ponovno ubaci u petu brzinu, ipak ima nešto u svemu tome, pogotovo što se tiče modnog segmenta. Temperature nam ponovno dopuštaju da nanesemo make up koji se neće otopiti u roku 5 i pol sekundi i nekako smo već postale željne odjeće koju nećemo htjeti što prije skinuti sa sebe jer, ruku na srce, koliko god ljeti volimo nositi svakojake krpice koje smo si pripremile, toliko volimo i badić i u 90% slučajeva je on jedini kojeg podnosimo imati na sebi. Zato sam vam danas pripremila 20 novih jesenskih komada koji su odmah zapali za moje modno oko i iz kojih ubrzo nećemo htjeti izaći. Enjoy the ride, ladies!

1. Round neck mint jakna

Priču sam htjela započeti s ovom zanimljivom jaknom divne mint boje koja je napokon dobila zasluženo priznanje ovo ljeto gdje su svi blago rečeno poludjeli za njom, a koliko sam uspjela škicnuti nove kolekcije, neće nas napustiti ni u sljedećoj sezoni što će zasigurno razveseliti i mnoge od vas. 

2. Comfy džemper dugih rukava

Što nam je najviše nedostajalo nositi proteklih mjeseci? Jednoglasno – comfy džemperi! Ovaj crveni ljepotan će se odlično slagati uz trapke za svakodnevne kombinacije te ćete se cijeli dan osjećati sigurno u njegovom toplom zagrljaju. Milina! 

3. Smeđi duster kaput

Obavezan jesenski komad koji ćete moći nositi na sve i koji savršeno odiše jesenskim šarmom. 

4. Baršunasti ruksak

Još jedan trend koji će i dalje dominirati u nadolazećim kolekcijama je baršun kojeg ćemo viđati u svakakvim oblicima i kombinacijama. 

5. Gingham bluza otvorenih ramena

Nastavljamo s trendovima koji odbijaju napustiti svoje glave uloge kada je riječ o IT izdanjima – gingham uzorak & otvorena ramena. Otvorena ramena smo zavoljeli ovo proljeće, a gingham se s ljetom ušuljao u naše ormare i, kao što vidimo, oba trenda se nastavljaju i u jesenskim kolekcijama. Thumbs up! 

6. Lace up gležnjače

Ovu jesen ćemo dosta viđati čizme koje će usko prianjati uz nogu (Yeezy style). Ovakav par cipela definitivno preporučujem u ormaru jer ćete ga moći nositi svugdje i na sve kombinacije. 

7. Haljina sa šljokicama

Koliko je divna ova haljina? KOLIKO?  :D Nepogrešiv izbor za dane kada jednostavno želimo blistati! 

8. Duga traper jakna

Ponovno nešto što smo već viđali ovo proljeće i što nastavlja svoju karijeru u punom sjaju – divne, velike traper jakne. Ovo mi je jedan od dražih trendova i jako me veseli što je pronašao svoj put i prema novim, jesenskim kolekcijama. 

 

9. Baršunaste gležnjače

Kao što rekoh, baršun i “uske” čizme su jedne od stavki koje će definirati nadolazeće mjesece stoga sam morala uvrstiti na popis i ovaj model koji je objedinio ta dva pojma čiji je rezultat…ah, čista ljubav! 

10. Bodycon haljina

Nešto što prolazi u svakoj prilici te ostavlja elegantan i chic dojam su zasigurno bodycon haljine u kojima ćemo uvijek izgledati ko’ djevojke od milijun dolara. Još jedan obavezan stanovnik svačijeg ormara! 

11. Bandana

Svevremeni go to modni dodatak kada nam u kombinaciji fali “ono nešto”. Možemo ih nositi oko vrata, u kosi, po torbama… you name it! Obavezno si nabavite par komada i zaboravite na dosadne kombinacije! 

12. Faux kožna suknja

Uz ovakav komad odjeće se nećete trebati puno misliti o ostatku kombinacije. Odlično se slaže sa svime i daje onu “rokerskoelegantnu” notu koja je svevremeni hit te s kojom se nećete trebati brinuti hoćete biti zamijećene. 

13. Baršunasta hoodie haljina

Yep, opet baršun, sve znam… :lol: Oduševila sam se ovim modelom i čim sam ga vidjela, u glavi sam ga iskombinirala na 101 način – od casual “patike” do glam “pete” izdanja! 

14. Shopper torba od brušene kože

Lista bez torbe ko’ selo bez crkve!  :P Divan mi je ovaj model i odlično bi se slagao sa većinom ostalih sudionika liste. 

 

15. Cvjetna maxi haljina

Svi znamo da je jesen omiljeno godišnje doba svih zaljubljenih golupčića za potpisivanje papira i službenu objavu njihove ljubavi. Isto tako znamo da nam se obavezno složi par takvih ceremonija praktički isto vrijeme i onda kreće ludilo potrage za haljinama/kombinezonima i ekipom jer, naravno, svaki put želimo nadmašiti same sebe. Pronašla sam zato i jedan takav model koji mi je wow i koji će, nadam se, pomoći bar nekima u toj mahnitoj potrazi za savršenim komadom.  

 

16. Appliqués jakna

Evo još jednog komada koji će svaku kombinaciju dignuti za sto razina. Jakna je čista ljubav, moguće čak i favorit liste! 

17. Hlače visokog struka

Neizostavan dio svake kolekcije – hlače visokog struka! Uopće se neću truditi opisati svoju ljubav prema njima jer – gle, to što mi dijelimo nema nitko!  :P Najdraži izbor hlača u svakoj prilici, odlično se slažu sa svime i još povrh svega čine nas vitkijima i višima. Come to mamma! 

18. Baršunasta high neck haljina

Zadnji baršun! #majkemi  :P Morala sam uvrstiti ovaj model jer… pa vidite li vi ove rukave? I još je crna. I da, ima otvorena leđa.  :D Haljina je čista senzacija, nemam drugih riječi za nju. 

 

19. Crop top dugih rukava

Ne, neće proći sezona niti bez crop topova i da, objeručke to prihvaćam. 

 

20. Biker čizme do gležnja

Za kraj donosim model čizmi na koje će rijetko tko ostati imun. Udobne, efektne i badass – dobitna kombinacija za jesenske kombinacije!  

Jeste pronašle koji komad u kojem se vidite na ulicama sljedećih par mjeseci? Koji su vam favoriti?

Ne propustite