DERBI U MOSTARU: Dron sa zastavom HERCEG-BOSNE na utakmici HŠK Zrinjski - FK Sarajevo! (VIDEO)

Sport
DERBI U MOSTARU: Dron sa zastavom HERCEG-BOSNE na utakmici HŠK Zrinjski - FK Sarajevo! (VIDEO)
.

FK Sarajevo nakon prvih 45 minuta igre vodi u gostima protiv Zrinjskog sa 2:0.

Sarajevo je u posljednjih 10 minuta prvog poluvremena postiglo dva gola i na pauzu otišlo sa velikom prednošću. Utakmica je u jednom trenutku bila prekinuta, jer je nad stadionom letio dron koji je nosio zastavu 'Herceg'Bosne'.  Glavni arbitar meča tražio je da se dron zaustavi i skloni zastava sa njega, nakon čega je dao dozvolu da se utakmica nastavi.  

 

PROČITAJTE JOŠ: 

KAKVA ŠTETA: Ovi igrači su trebali imati ZVJEZDANE KARIJERE!

Ovi mladići pružali su odlične partije u mlađim kategorijama svojih momčadi, ali iz brojnih razloga nisu uspjeli ispuniti očekivanja i ostvariti zvjezdane karijere kakve su im se predviđale.

Španjolska Marca složila je popis deset igrača čiji potencijal je ostao neiskorišten.
Gai Assulin – trebao je biti novi Messi, čak je debitirao za Barcelonu pod vodstvom Guardiole, ali karijeru mu se srozala te provlačio kroz klubove poput Sabadella, Racinga, Mallorce i Tel Aviva.
Freddy Adu – ‘novi Pele’. Sa samo 16 godina nastupio je za reprezentaciju SAD-a, a i potpisao je ugovor s Benficom. Trenutno je slobodan igrač.


Federico Macheda – neko vrijeme igrao je dobro u Manchester Unitedu, a zatim je karijeru nastavio u QPR-u, Samdporiji i Doncasteru. Sada igra za Novaru.

Javier Portillo – za mlađe kategorije Reala zabijao je iz zabave, ali nikada nije dobio priliku u prvoj momčadi te je lutao od kluba do kluba. Prošao je tako kroz Osasunu, Hercules i Gimnastic.
Yoann Gourcouff – ‘mali Zidane’ pridružio se Lyonu i bio najplaćeniji igrač u Francuskoj, a status zvijezde imao je i pr dolasku u Milan, ali nikada nije opravdao očekivanja. Igrač je Rennesa.

Gaël Kakuta – uzbudljiv igrač koji se u pravom svjetlu pokazao 2010. godine na U-19 Europskom prvenstvu, ali previše promjena klubova utjecalo je njegov razvoj te sada igra u Amiensu.
Jack Wilshere – jedna utakmica protiv Barcelone učinila ga je najperspektivnijim engleskim veznjakom, ali karijeru su mu obilježile brojne ozljede te više igra s rezervnom, nego prvom Arsenalovom momčadi.

David Bentley – bio je nazivan ‘novim Beckhamom’, ali nije se uspio nametnuti u Tottenhamu unatoč obećavajućim igrama te se umirovio u 29. godini.
Anderson – mnogi ga se vjerojatno sjećaju iz vremena kada je igrao za Manchester United. Jedan od boljih brazilskih talenata koji je karijeru nastavio u Fiorentini, a sada igra u Coritibi.

Fran Merida – počeo je u Barceloni i otišao u Englesku kako bi postao novi Cesc, ali u tome nije uspio te sada igra za Osasunu.

(Danas.hr)

 

Ne propustite