DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA POTRESLI REGIJU: Nožem ranio ženu i njenu majku i sestru pa se objesio iza kuće gdje je ZLOČIN POČINJEN!

Region
DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA POTRESLI REGIJU: Nožem ranio ženu i njenu majku i sestru pa se objesio iza kuće gdje je ZLOČIN POČINJEN!
.

Radenko Trišević, bivši radnik FAP-a, pronađen je obješen o drvo nedaleko od kuće u kojoj je počinio zločin...

Radenko Trišević (63) u srijedu uveče nožem je teško ranio bivšu suprugu Milijanu Trišević (60), njenu sestru Danu Raketić (63) i njihovu majku Drinku Vakirević (80) u selu Suvi Do kod Priboja, pošto je prethodno hicem iz puške pogodio svog rođaka, bivšeg pašenoga Radojka Raketića (63). Odmah zatim se objesio.

 

Prema pričama koje kruže selom, Radenko Trišević došao je u kuću svog biveg pašenoga i svastike, oko dva kilometra udaljenu od njegove, u kojoj je živjela Milijana s kojom se razveo prije nekoliko godina. Tu se zatekla i Milijanina i Danina majka Drinka koja je došla da obiđe kćerke i zeta.

Naoružan karabinom i nožem Radenko je upao u kuću i poslije kraće svađe potegao pušku i pogodio bivšeg pašenoga u grudi. Potom je izvadio nož koji je bivšoj supruzi zario u predjelu srca, zatim nasrnuo na njenu sestru koju je ubo u plećku, a potom i na bivšu taštu koju je isjekao po rukama.

- Nisam čula pucanj, ali kuknjavu jesam. Ušla sam unutra i zatekla Milijanu koja je držala ruku na krvavim grudima, Radojko je sjedio i zapomagao, baba Drinka je ležala i pokazivala isječene ruke - ispričala je Milena Trišević, komšinica koja je prva utrčala u kuću u kojoj se odigrala porodična drama.


Pozvala je Hitnu pomoć koja je povređene prevezla u pribojsku bolnicu, odakle su, Radenkova biva žena Milijana i pašenog Radojko prevezeni u Opštu bolnicu Užice.


- Milijani je sječivo bukvalno prošlo tik pored srca, dok je Radojku metak ušao s desne strane grudi i na leđima napravio prostrijelnu radu. Oboje su operisani i nisu životno ugroženi - rečeno je srbijanskom Telegrafu nezvanično u užičkoj bolnici.


Dana Raketić i njena majka Drinka zbrinuti su u Priboju.

Nedugo zatim stigla je vijest da je Radenko Trišević, bivši radnik FAP-a, pronađen obješen o drvo nedaleko od kuće u kojoj je počinio zločin.

Ne propustite