Transvestit žena osuđena za ŽESTOKI seksualni napad na 10-godišnju devojčicu u kupatilu

Crna hronika
Transvestit žena osuđena za ŽESTOKI seksualni napad na 10-godišnju devojčicu u kupatilu
.

Mišel Martinez koji također koristi ime Mišel, osuđen je za seksualno zlostavljanje desetogodišnjakinje u kupatilu. Transvestit žena je u četvrtak osuđena za seksualno zlostavljanje 10-godišnje devojčice u kupatilu.

Mišel Martinez, poznat kao Miguel Martinez prije nego što se identificirala kao žena, proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje maloljetnog lica mogao bi da se suoči sa 70 godina zatvora.

Kako mediji zvještavaju Martinez, koji je porodični prijatelj djevojčie, pozvao je curicu u kupatilo 23. marta i dodirnno joj grudi i genitalije prije nego što je seksualno napao. Djevojka je sve prijavila majci odmah nakon seksualnog napada, koja je zatim prijavila policiji cijeli slučaj.

 

miguel

Nakon napada, devojčica je rekla policiji da je sve "boli unutra", kaže u policiji.

Medicinske sestre u medicinskom centru u Wyomingu izvršile su detaljan pregled maloljetnice i pronašli su crvenilo i abrazije oko genitalija djevojčice.

Kada je policija u početku saslušala Martineza o napadu, ona je postala "primjetno neprijateljska i odbrambena" i rekla da je devojka "pričala sranje" prije nego što je poricala da je dijete uopće zlostavljao. Martinez je optužbe nazvao i "publicitetom", objavio je Tribun.

Martinez se izjasnila da nije kriva po svim tačkama koje mu se stavljaju na teret.

 

Izvor: Novi.ba

Ne propustite