POSLALA JE PORUKU U OKEAN, A ONDA 29 GODINA KASNIJE ŠOK: "Dobila sam poruku preko Facebooka"

Kiosk
POSLALA JE PORUKU U OKEAN, A ONDA 29 GODINA KASNIJE ŠOK: "Dobila sam poruku preko Facebooka"
.

Linda i David Humphries jednog dana šetali su plažom u američkoj državi Georgia kada su slučajno pronašli posmo koje je napisala tada osmogodišnja Miranda Dawn Moss 1988. godine.

‘David je nabasao na nevjerojatno otkriće jutros na plaži na otoku Sapelu. Pronašao je poruku u boci bačenu u Edistu u Južnoj Karolini prije 29 godina! Uspjeli smo pronaći ime i adresu danas 37-godišnje pošiljateljice, ali telefonski brojevi ne rade’, ispričala je Linda.

Linda je odmah na Facebooku objavila šta je pronašla, a pomoću prijatelja je saznala da je djevojčica Miranda Chavez.

‘Nevjerojatna se stvar dogodila. Dobila sam poruku preko Facebooka. Linda Humphries je pronašla poruku koju sam začepila u bocu i bacila u ocean. Imala sam samo 8 godina!! Pronašla ju je na otoku Sapelo i sad će mi je poslati! Zar to nije nevjerojatno’, napisala je Miranda na Facebooku, a za CBS je rekla:

‘Ko bi se tome nadao? Divno je da te nešto tako sitno, neovisno o tome kako ti je u životu, može vratiti u djetinjstvo, jedan od najsretnijih perioda u životu. Bilo je suđeno da je neko nađe. Bilo je suđeno da razveseli nekog, uljepša nekome dan. Mislim da je poslužila svrsi.’, kazala je ona.

Ne propustite