HOĆE BOLJE, HOĆE VIŠE: Dara u posjeti plastičnom hirurugu, nećete vjerovati šta sada želi da uradi

Show
HOĆE BOLJE, HOĆE VIŠE: Dara u posjeti plastičnom hirurugu, nećete vjerovati šta sada želi da uradi
.

Dara Bubamara je jedna od pjevačica koja dosta ulaže u svoj izgled i nerijetko posjećuje svog plastičnog hirurga kako bi mijenjala na sebi onim čime nije zadovoljna. 

Ovog puta Dara je odlučila da ide na remont silikona. 

Pjevačica je planirala da izvadi stare implantate, iako još nisu dotrajali, i stavi nove i veće da bi imala najveće grudi na estradi!

Pjevačica je pre tri godine uvećala grudi na jaku peticu, ali očigledno joj je i to postalo malo, pa će se u skorije vrijeme podvrgnuti estetskoj operaciji na jednoj privatnoj beogradskoj klinici i ugraditi dobru sedmicu.

- Pozvala je svog hirurga, koji je pokušao da je odgovori od te sulude ideje jer bi mogla da ima problem s kičmom zbog ogromnih grudi. Ali Dara želi da ima najveće grudi na estradi i ostala je pri odluci da što pre uradi operaciju. S obzirom na to da nastupa nekoliko dana u nedelji, čim joj se raščiste obaveze, otići će pod nož - otkriva nepoznati izvor za jedan dnevni list.

Mediji su pisali i da je Bubamara početkom godine uvećala i zadnjicu, a prethodno je kod hirurga ponela fotografiju svetske zvijezde Dženifer Lopez kako bi joj uradio oblik njene guze.

Pjevačica se podvrgla takozvanom "brazilskom podizanju zadnjice", prilikom kojeg joj je u pozadinu upumpano njeno masno tkivo iz regije u kojoj je imala višak.

Ona je svoju guzu uvećala bez obzira na to što je i pre intervencije imala čime da se pohvali kada je riječ o pozadini.

Ne propustite