ISPOVIJEST POSRNULE PJEVAČICE Detaljno progovorila o burnoj prošlosti: 'Jedne večeri sam se počela gušiti, srce mi je lupalo kao ludo'

Show
ISPOVIJEST POSRNULE PJEVAČICE Detaljno progovorila o burnoj prošlosti: 'Jedne večeri sam se počela gušiti, srce mi je lupalo kao ludo'
.

Popularna američka glumica, pjevačica i kantautorica Demi Lovato, u dokumentarcu je odlučila obračunati sa svojim demonima, te progovara o paklu ovisnosti o drofama i alkoholu koji je počeo kada je imala 18 godina.

U dokumentarcu 'Demi Lovato: Simply Complicated'  Demi je progovorila o svom teškom djetinjstvu u kojem je doživjela živčani slom.

Demi sada tvrdi kako je najteže razdoblje iza nje te da je trijezna već pet i pol godina, a u dokumentarcu se prisjeća nekih manje glamuroznih trenutaka iz tog doba.

- Jedna je faza trajala dva mjeseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada -  rekla je Demi te otkrila da je 'kap koja je prelila čašu' bio incident iz 2010. godine kada je na privatnom letu iz Perua udarila jednog od svojih plesača.

Mamurna na 'Američkom idolu'

 - Te jedne večeri uzela sam previše kokaina i sve začinila s nekoliko Xanaxa. Počela sam se gušiti, a srce mi je lupalo kao ludo. Sjećam se da sam pomislila: 'O Bože, nije valjda da sam se predozirala' - govori u dokumentarcu Demi Lovato.

U filmu se mogu čuti i komentari njezinih najbližih suradnika koji su joj u jednom trenutku zaprijetili da će je napustiti ukoliko se ne 'očisti'.

- Sjećem se jednog nastupa u New Yorku na kojem je Demi promovirala zdrav život, a ja sam si pomislio. 'Kako ga samo se***' - govori u dokumentarcu njezin menadžer Phil McIntyre.

Demi se prisjetila i zadnjeg puta kada je bila pijana. Povraćala je cijelim putem do aerodroma, a onda mamurna nastupila na popularnom televizijskom showu 'Američki idol'.

- Ti dani su sada iza mene - kaže mlada pjevačica kojoj su nakon odlaska na odvikavanje dijagnosticirali i bipolarni poremećaj što, po njezinim riječima, objašnjava njezino ponašanje u djetinjstvu kada bi po cijele noći ostajala budna i pisala pjesme.

Mnoge je zbunjivala i njezina seksualna orijentacija, no nakon ovog dokumentarca više ne bi trebalo biti nikakvih dvojbi.

- Ne doživljavam sebe kao straight osobu, a koristim i aplikacije za spojeve na kojima ima i muškaraca i žena. Otvorena sam za svaku ljudsku vezu, nije mi važno da li je riječ o ženi ili muškarcu - zaključuje Demi Lovato. 

 

Ne propustite