PREGRŠT ZLATA I NEVIĐENI LUKSUZ U KOJEM SU UŽIVALI TODORIĆI: Pogledajte unutrašnjost Kulmerovih dvora

Region
PREGRŠT ZLATA I NEVIĐENI LUKSUZ U KOJEM SU UŽIVALI TODORIĆI: Pogledajte unutrašnjost Kulmerovih dvora
.

Kulmerovi dvori po svojoj prilici su najluksuznija rezidencija u Hrvatskoj, a iako je porodica godinama skrivala unutrašnjost dvorca u kojem žive, u medije su ipak dospjele fotografije koje pokazuju raskoš i luksuz porodice Todorić.

Todorići su, kako se čini, Meštrović rad, umjetnički reljef, smjestili u kupaonicu dok se u biblioteci nalaze knjige kupovane na metre, a koje se čine potpuno novim, odnosno netaknutim.

Od materijala dominiraju mramor, skupo drvo, dok WC školjka asocira na zmijsku kožu. 

Prema pisanju 24sata, s računa švicarskog Agrokora plaćan je dio nevjerojatno luksuznog uređenja Kulmerovih dvora, a koje je povjereno britanskom stručnjaku za dizajn interijera,

Stephenu Ryanu, i francuskom Attelieru Saint Jacques. Plaćani su artikli koji su naručivani za privatnu rezidenciju, a sam Ryan se na svojim službenim internetskim  stranicama pohvalio  kako izgleda unutrašnjost jedinog dvorca u Hrvatskoj kojeg je uređivao.

Iako je neminovno da se u uređenju interijera Kulmerovih dvora radi o skupocjenim materijalima i dizajnerskim predmetima, bilo je i onih koji su komentirali kako porodično gnijezdo

Todorićevih naginje kiču i neukusu. No, ima i onih koji hvale stil porodice koja trenutačno proživljava najdramatičnije dane.

Pogledajte u nastavku unutrašnjost vile: 

vila1

vila2

vila3

vila4

vila5

vila6

vila7

vila8

 

 

 

Ne propustite