DALI SU OTKAZ, A SADA ŽIVE SVOJ SAN: Putuju svijetom i za to ih masno plaćaju! (FOTO)

Kiosk
DALI SU OTKAZ, A SADA ŽIVE SVOJ SAN: Putuju svijetom i za to ih masno plaćaju! (FOTO)
.

Collette (30) i Scott Stohler (34) iz Los Angelesa dali su otkaz na svom poslu i odlučili da putuju svijetom. Putuju šest mjeseci u godini, a za to su dobro plaćeni.

Plaćeni su da objavljuju snimke i fotografije sa svojih putovanja, a o tome pišu blogove i statuse na društvenim mrežama.

thailand-swing

- Nekad smo na plaži samo trenutak dok ne uslikamo fotografiju - govori i ističe kako život 'influencera' zahtijeva naporan rad: naime, na hiljade ih se na tržištu natječe kako bi ugrabili novac s iste hrpe.

Jasno je kako se broj influencera povećava iz dana u dan, ali samo se mali broj može pohvaliti da od toga mogu živjeti.

Oni po samo jednoj objavi zarađuju oko 2000 dolara, a godišnje zarađuju 200.000 dolara godišnje, od čega većinu ponovno ulažu u biznis.

Oni su svoj profil na Instagramu (Roamaroo) pokrenuli prije dvije godine kada su završili sedmomjesečno putovanje po svijetu koje su platili novcem prikupljenim za drugi stan. Na kraju putovanja shvatili su da je njihov broj pratitelja na društvenim mrežama vrtoglavo narastao, pa su od svog nomadskog života odučili napraviti biznis. Dali su otkaze na prethodnim radnim mjestima i odlučili živjeti od objava na društvenim mrežama.

scott-and-coco-rhodes-1200x600

Oni su sada uspostavili saradnju sa turističkim zajednicama, hotelima i drugim tvrtkama i planiraju putovanja koja dokumentiraju i objavljuju na svojoj internetskoj stranici i društvenim mrežama.

roamaroo-on-balloon

peace-be-with-maldives

img-4795-937x1024

elephant-bath

04-long-distance-couples-explain-how-they-make-it-work-scott-and-collette-courtesy-collette-and-scott-stohler-640x506

 

 

 

Ne propustite