DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA U SRBIJI: Nesretna žena molila silovatelja da stavi prezervativ koji mu je dala

Region
DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA U SRBIJI: Nesretna žena molila silovatelja da stavi prezervativ koji mu je dala
.

Mladići su prvo pretukli prijatelja nesretne žene Ivana V. (50), da bi potom Bata V. odveo T. I. u drugu sobu i zlostavljao je. 

- Bata V. i Danijel M. su oko 21.30 došli u kuću Ivana V. i od njega i T. I. tražili lične karte na uvid. Potom su ga pitali zašto maltretira svog oca, da bi onda nasrnuli na njega. Šamarali su ga i udarali pesnicama po glavi i tijelu. Ivan V. je pao na pod, a nasilnici su nastavili da ga šutiraju - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Kako je izvor kazao Danijel M. je potom pretučenog Ivana V. izveo u dvorište, dok je njegov saučesnik, prijeteći smrću, silovao T. I.

 - On je preplašenoj ženi rekao da će joj ubiti prijatelja ako ne pristane na seks sa njim. Prestravljena T. I. je na kraju, plašeći se za svoj i za život Ivana V., pristala na seksualni odnos. Ona je nasilniku rekla da stavi prezervativ koji mu je ona dala, nakon čega je nasrnuo na nju i napastvovao je - priča sagovornik.

Nakon silovanja, Bata V. je izašao iz sobe i zajedno sa saučesnikom nastavio da bije Ivana V. 

- Iživljavali su se nad njim, a onda su mirno otišli. Zlostavljana žena odmah je cijeli slučaj prijavila policiji, a intervenirala je i ekipa Hitne pomoći. T. I. je imala povrede po genitalijama, dok je njen prijatelj s teškim povredama prevezen u Urgentni centar - dodaje izvor.

 

Ne propustite