JEDNOSTAVNO RJEŠENJE: Izbacite 500 kalorija dnevno bez da primijetite!

Praktična žena
JEDNOSTAVNO RJEŠENJE: Izbacite 500 kalorija dnevno bez da primijetite!
.

Ma, kakva dijeta! Australska nutricionistica otkrila je trikove kako super jednostavno izbaciti suvišne kalorije iz prehrane. Pa možda čak i izgubiti koji kilogram. Ako želiš, naravno

Susie Burrell podijelila je svoje super trikove kako svakodnevno izbaciti do 500 kalorija iz prehrane i neki od njih su nas iznenadili svojom jednostavnošću... A, kaže, možete tako i smršaviti i to čak 3 do 5 kilograma u mjesec dana.

Zamijenite kruh

Uvijek birajte kruh od cjelovitog zrna jer ćete po obroku smanjiti unos i do 100 kalorija. Bijeli kruh i peciva od bijelog brašna obično su razlog zašto primjećujemo naglo debljanje i čim izbaciš ove namirnice primijetiti ćeš velike promjene na svome tijelu.

Smanjite količinu kafe

Nikako ne kažemo da se u potpunosti odreknete ovog napitka, samo nemojte naručiti baš najveći capuccino ili kavu sa šlagom. Radije birajte espresso i uvijek izbacite ili smanjite šećer iz kave.

Smanjite mesne porcije

Umjesto velike količine mesa, radije napunite tanjur povrćem i salatom, a prepolovite unos samog mesa.

Izbacite iz prehrane prazne ugljikohidrate

Bijela riža, tjestenina, krumpir - posebno ako ove namirnice konzumiramo na kraju. Radije biraj povrće, voće i orašaste plodove koje će te zasititi, ali ne i debljati.

Zaboravi na umake i preljeve

Jedna žlica majoneze sadrži 200 kalorija, kečapa 160 kalorija, a margarina 100 kalorija. 100 grama viselog vrhnja je 190 kalorija, a maslaca čak 755 kalorija - a sve su to osnovni sastojci umaka.

 

Ne propustite