TUŽNA LJUBAVNA PRIČA: Već peti dan nakon vjenčanja izgubila sam muža..

Zanimljivosti
TUŽNA LJUBAVNA PRIČA: Već peti dan nakon vjenčanja izgubila sam muža..
.

Paulu Brameu (35) iz Chelmsforda u Velikoj Britaniji liječnici su dijagnosticirali neoperabilan, neizlječiv rak jetre, zapravo rak je bio toliko napredovao da nesretnom čovjeku nije bilo pomoći. Jedina nada da poživi nešto duže bila je palijativna hemoterapija, koja u rijetkim slučajevima usporava rak, a nekada ga zna ga i u potpunosti zaustaviti. Međutim, sada je situacija postajala sve lošija.

Uprkos bolu i patnji, Paul i njegova izabranica Niah (26) odlučili su se vjenčati kako su planirali, iako su znali da njihov zajednički život neće dugo potrajati. Paul je zadnjim atomima svoje snage izdržao do vjenčanja, a onda je  njegovim tijelom bolest posve zavladala. Rak se proširio na kosti, a pred kraj je obolio od upale pluća i dobio sepsu.

Njegova supruga je gajila nadu je do zadnjeg trena i pokušala je sakupiti 30.000 funti (oko 70.000KM) za pokrivanje troškova zdravstvenog tretmana čiji trošak zdravstvena zaštita nije pokrivala. Uspjela je sakupiti 27.000 funti, no već je bilo kasno. Samo pet tjedana nakon vjenčanja, njen suprug ju je napustio.

Shrvana Niah je na Facebooku napisala dirljivo pismo:

„Srce mi se kida. U subotu 14. listopada, u 20.20 sati ljubav mojeg života udahnula je posljednji put, udah koji mu je okončao bol i patnju. Paulovo zdravlje se neočekivano brzo pogoršalo ubrzo nakon što smo počeli prikupljati sredstva za liječenje. Rak mu se proširio na kosti, a dobio je i upalu pluća te sepsu. Moj suprug se borio svim silama do samoga kraja. Moja obitelj vjeruje da se toliko borio kako bi bio dobro na dan našeg vjenčanja, a potom je osjetio da se može opustiti, nakon što je ostvario najveći dan za nas i naše obitelji. Ostavio je ogromnu prazninu u našim životima i veliku rupu u mojem srcu. Bio je najveći sin, brat, muž i budući otac.  Ponovo se povlačim iz društvenih medija. Naš život sam obznanila javnosti sa svrhom i pokušajem spašavanja Paula koji, iako je bio nevjerojatan i uspješan, jednostavno više nije mogao patiti. Hvala vam za podršku i ljubav. Nažalost, rak je ovog puta pobijedio.“

Ne propustite