UBILA ŠEST LJUDI: Kći poznatog tajkuna projurila kroz crveno, od siline udara automobil je odletio u grupu ljudi, tijela su letjela posvuda (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Svijet
UBILA ŠEST LJUDI: Kći poznatog tajkuna projurila kroz crveno, od siline udara automobil je odletio  u grupu ljudi, tijela su letjela posvuda (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
.

Strašna prometna nesreća dogodila se jučer u ukrajinskom gradu Harkivu. Nesreću je izazvala 20-godišnja Aljona Zajceva, kći ukrajinskog tajkuna Vasilija Zajceva.

Kako javljaju ukrajinski mediji, ona je svojim Lexusom projurila kroz crveno svjetlo na semaforu i zabila se u automobil na raskrižju. Od siline udara njezin je automobil odletio na nogostup u grupu ljudi.

Šest je osoba poginulo. Među njima je bila i maloljetna djevojka u dobi od 15 godina, prema pisanju tamošnjih medija. Jedna je trudnica teško ozlijeđena i liječnici se bore za njezin život.

"Tijela su letjela posvuda", ispričali su svjedoci strašne nesreće. Ljutiti prolaznici odmah su se okomili na Aljonu, ali su joj u pomoć priskočili zaštitari. Ona, pak, u nesreći nije ozlijeđena. Privedena je na policiju.

Na YouTubeu su se ubrzo našle snimke s mjesta nesreće. Upozoravamo da se radi o uznemirujućem sadržaju.

Ne propustite