Bivša žena Bore Čorbe izvršila samoubistvo, dotuklo je ovo saznanje

Show
Bivša žena Bore Čorbe izvršila samoubistvo, dotuklo je ovo saznanje
.

Ostavljena supruga rokera Bore Đorđevića alias Bore Čorbe, Dragana Đorđević, izvršila je samoubistvo, u martu 2007.popivši  previše tableta za smirenje zbog čega je u snu preminula. Policija je pored njezinog tijela pronašla pilule (antidepresive).

Jedna njena komšinica izjavila je kako je Dragana u posljednje vrijeme bila suzdržana, nije mnogo razgovarala sa susjedima iako je nastojala ostati pristojna. Vidjelo se da je depresivna i da joj je teško, dodala je.

Nakon razvoda 5. februara  iste godine živjela sa kćerkom i sinom znatno povučenije nego ranije u stanu koji joj je Bora ostavio.

Na vratima stana umjesto imena i prezimena pronađen je natpis “Sačuvajmo osmijeh”, a iznad njega stoji djetelina sa četiri lista.

Dragana je pomogla Bori da se izliječi od alkoholizma, bila je uz njega na vrhuncu karijere, ali i onda kada nisu imali što jesti. Dotuklo ju je kada je saznala da je nakon svega ostavljena zbog druge žene, i to 28 godina mlađe od sebe – rekao je bliski prijatelj porodice Đorđević.

Dragana i frontman Riblje čorbe slovili su za kontroverzan par, koji je sklon ekscesima, a Bora Čorba je trebalo po pričama da 15. aprila oženi Ivanu Savić. Zapravo, kako se kasnije saznalo, Aleksandru Đorđević.

Ne propustite