Ove promjene u kuhinji DONOSE SREĆU I USPJEH U VAŠ ŽIVOT

Arhitektura i dizajn
Ove promjene u kuhinji DONOSE SREĆU I USPJEH U VAŠ ŽIVOT
.

Vjeruje se da feng shui, drevna kineska vještina življenja i uređenja prostora, može unijeti balans i mir u naš život. Provjerite kako morate urediti kuhinju prema pravilima te vještine ako želite život pun uspjeha, zdravlja, izobilja i sreće

Izbacite iz kuhinje nepotrebne stvari. 

Riješite se svega što nikada ne koristite. Staro potrgano posuđe ili plastične zdjelice i pokvareni kuhinjski aparati na vrhu su popisa stvari koje stvaraju nered u kuhinji, a uzročno-posljedično i nered u vašem životu. Iz frižidera uvijek maknite namirnice kojima je istekao rok trajanja.

Očistite šporet. 

Upravo on sadrži energiju prosperiteta i zato uvijek mora biti čist, ali i raditi pravilno.

Oslobodite prostor na frižideru. 

Magneti, razglednice, letci od dostave, popisi stvari koje morate napraviti – nered i svaki pogled na njega stvara previše stimulacije zbog koje se osjećate rastreseno. Zbog toga posežete za hranom u frižideru čak i kada niste gladni. Skinite s frižidera sve ili ostavite samo par inspirativnih citata, a popise obaveza preselite na unutrašnjost vrata kuhinjskih elemenata.

 "Sakrijte" kantu za smeće.

 Ne držite je otvorenu i nemojte je smještati unutar vidnog polja nego po mogućnosti ispod sudopera, u unutrašnjosti elementa ili u smočnici. Otvorena kanta u vidokrugu priziva nered i "smeće" u vaš život, piše zadovoljna.hr.

Napunite zdjelu za voće. 

Ona simbolizira uspjeh i obilje, a držite je na očišćenom stolu ili bilo kojoj čistoj kuhinjskoj površiti.

Pronađite mjesta za biljke.

 Teglice sa začinima, cvijeće ili bilo koje druge biljke po vašoj želji dobrodošao su kuhinjski dodatak jer unose pozitivnu energiju u vašu svakodnevicu.

Ne izbjegavajte boje.

 Što više boja, to bolje. Baš kao i biljke, boje su zadužene za nošenje i zadržavanje pozitivne energije u kuhinji, ali i u vašem životu.

 

Ne propustite