KAO NASLJEDSTVO DOBIO GARAŽU PUNU VLAGE: Ono što je uradio s njom je mnoge ostavilo BEZ TEKSTA! (FOTO)

Praktična žena
KAO NASLJEDSTVO DOBIO GARAŽU PUNU VLAGE: Ono što je uradio s njom je mnoge ostavilo BEZ TEKSTA! (FOTO)
.

gar-1Jeremy je garažu dobio kao nasljedstvo, a s obzirom da je garaža bila u veoma lošem stanju i skoro da se nije mogla koristiti, on je odlučio da uzme alat u ruke i pokuša nešto od nje ljepše da napravi.

 

Kako je vrijeme prolazilo i kako je Jeremy svakodnevno uređivao garažu, dalo se primjetiti da će to zabitsa biti jako lijep prostor za stanovanje. On je uz samo malo truda i volje uspio da napravi nešto o čemu je oduvijek sanjao. 
gar-3

Mnogi koji su vidjeli šta je napravio, ostali su bez riječi, samo se dalo na njihovim licima primijetiti oduševljenje. U nastavku vam otkrivamo unutrašnjem njegovog novog doma, sigurni smo da će vas očarati i da ćete poželjeti ovako nešto i za sebe.

 

gar-4

gar-5

 

PROČITAJTE JOŠ:

NE MORATE VIŠE ŠIŠATI ISPUCALE VRHOVE: Evo odličnog trika kako da ih  se na NAJLAKŠI NAČIN riješite bez MAKAZA!

Koliko nas samo mašta o lijepoj dugoj, sjajnoj kosi a koja je pri tome zdrava i bez ispucalih vrhova. Nažalost, samo mali broj ljudi uspije da ostvari ovu želju.

Za lijepu kosu izuzetno je bitno da je pravilno održavamo, međutim, šta i ukoliko se trudimo a naša kosa i dalje ima rasvjetale krajeve i samo puca. U takvoj situaciji mislimo da su makaze neizbježno. Svakako da je potrebno da vašu kosu redovno šišate jer to je jedini način da se riješite rascvijetalih vrhova.

S obzirom da smo svjesni koliko je teško imati dugu kosu ukoliko je stalno šišate, mi vam donosimo jedan odličan recept koji će vas za samo nekoliko korištenja riješiti ispucale kose i ostaviti svježu kosu punu volumena. Smjesu koju vam preporučujemo je veoma jednostavno pripremiti a sastojke svi imate u svojim kuhinjama.

 

Naime, potrebno vam je:
 
-jedna kašika meda
-3 kašike ulja masline
-jedno žumance.


Sve sastojke pomiješajte tako da napravite jednu homogenu smjesu. Nakon toga potrebno je da ovu smjesu nanesete na vlažnu kosu i pustite da odstoji sat vremena ili duže ukoliko naravno imate vremena.

Ne propustite