UVIJEK PO SVOM: Dara Bubamara napravila još jedan prekršaj nasred ulice, a nakon toga iznenadila nepromišljenim potezom

Show
UVIJEK PO SVOM: Dara Bubamara napravila još jedan prekršaj nasred ulice, a nakon toga iznenadila nepromišljenim potezom
.

Poznata pjevačica Dara Bubamara nerijetko je i sama priznavala da joj se dešavalo da pravi velike prekršaje u saobraćaju, ali da je za njih i propisno odgovarala. 

No, od starih navika ne odustaje. 

Danas je posjetila frizerski salon svog prijatelja, a svoj novi auto parkirala je na trotoaru.

Nakon kratkog boravka u salonu, napustila ga je, ali ne kako bi pomjerila svoj auto, već kako bi se fotografisala za društvene mreže nakon čega je obavila i nekoliko poziva. Zbog tog nepromišljenog poteza su je mnogi i osudili, a i samim tim je i ovekovečila svoj prekršaj.

dara1

Očigedno je brz život koji vodi odgovoran za ovakvo ponašanje. Moguće je da poznata pjevačica nije imala vremena ili strpljenja za propisno parkiranje pa joj je ovaj način bio najlakši i najbrži u tom trenutku za snalaženje.

 

PROČITAJTE JOŠ: 

DRASTIČNA PROMJENA ZBOG KOJE SU MUŠKARCI TOTALNO POLUDJELI: Zastaće vam dah kada vidite kako Dara Bubamara trenira! (VIDEO) 

 

Vrckava pjevačica se drastično promjenila svoj izgled kada je počela da trenira i da vodi računa o ishrani a rezultati se itekako vide.

Naime, popularna Dara Bubamara posvetila se treninzima, što se primjećuje na njenoj izvajanoj liniji.
 
Ona je objavila snimak na Instagramu gdje se vidi kako naporno trenira "zumbu". Ono što su svi primjetili jesu Darine grudi, koje su došle do izražaja od kada je drastično smršala.
 
Iako pjevačica odlično izgleda, svojim fanovima je stavila do znanja da od vježbanja ne odustaje.

DARA BUBAMARA NIKAD NIJE KRILA DA JE UGRADILA SILIKONE: Pogledajte kako su njene grudi izgledale prije nego ih je napumpala!

 

Svima dobro poznata folkerka Dara Bubamara nikada nije krila da je uz pomoć plastične hirurgije uvećala grudi i to za nekoliko brojeva.

Dara je imala prirodne grudi čija je veličina bila jaka trojka. To se jasno može vidjeti na slici od prije 12 godina.

DARA BUBAMARA NAPOKON PROGOVORILA O SVOM TAJANSTVENOM DEČKU: To je ljubav za cijeli život! 

 

Pjevačica Dara Bubamara probudila je veliko interesovanje mnogih, posebno njen privatni život, a pogotovo dečko kojeg krije od javnosti.

Spekulisalo se da je pjevačica u ljubavi sa košarkašem Duškom Bunićem, pa i sa biznismenom iz Hrvatske.

Ona nikada nije priznala o kome je riječ, ali je sada priznala da je mnogo zaljubljena.

 
"Čućete sve. Ali to je fatalna ljubav i za ciji život", rekla je zadovoljna Dara za "Premijeru".

BAHATA VOŽNJA: Dara Bubamara ponovo divljala beogradskim ulicama! 

 

Pjevačica Dara Bubamara je nakon snimanja jedne emiisje, zatekla svoj skupocjeni automobil skroz umazan, a nakon toga uslijedila je ludačka vožnja ulicama Beograda. 

Dara je poludjela kada je vijdela svoja automobil, ali ubrzo je vratila osmijeh na lice jer je saznala da se radi o skrivenoj kameri. 

Nakon što se pozdravila sa ekipom emisije "Premijera" sjela je u automobil i krenula ka centru Beograda. Kako je Dara poznata po bahatoj vožnji , ekipa "Paparaco lova" uz sav mogući trud nije uspela da se približi pjevačici.

Međutim, to nije sve, kako vozi, tako se i parkira, pa se na Fejsbuku pojavila fotografija pevačicinog automobila nepropisno parkiranog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne propustite