Test karaktera: Odgovorite na jedno pitanje i saznajte kakva ste osoba

Zanimljivosti
Test karaktera: Odgovorite na jedno pitanje i saznajte kakva ste osoba
.

Na slici ispod spojene su 4 fotografije u jednu. Vaš zadatak jeste da, jednostavno kažete koje se srce vama najviše dopada. Na osnovu odgovora možete otkriti kakva ste vi zapravo u duši osoba.

tekstb

Srce 1:
Vi ste smireni ljubavnik i smirujuće djelujete na osobe koje vas okružuju. Povjerenje i vjernost važni su vam kod partnera, a potrebno je i dosta vremena da se zagrijete za nove osobe. Međutim, kad jednom date svoje srce nekome, žestoko ste mu odani.

Srce 2:
Vi ste tip tajanstvenog ljubavnika! Veoma ste vatreni i privlačni, ali rijetko otkrivate svoju pravu prirodu. Vi ste opojni i tajanstveni – nikada ne dajete previše.  Na taj način se uvijek štitite od boli, ali ljudima nikad nije dosta vašeg tajanstvenog šarma.

Srce 3:
Vi volite bezuvjetno! Vi žudite za nekim tko će biti blizu vašem idealu, želite imati odnos sličan odnosima prikazanim u romantičnim pričama. Noć ispunjena cvijećem, svijećama i gledanje u oči…To vama nije nešto posebno divno, vama je to standard! Za sve što dajete, očekujete istu bezuvjetnu ljubav zauzvrat i često to velikodušno i dobivate.

Srce 4:
Vi ste strastveni ljubavnik! Živite fizički i seksualno bogat život i uvijek ste ona osoba koja zahuktava odnos. Izražavate snažnu energiju i uvijek imate kontrolu, a vaši partneri to vole kod vas!

Ne propustite