DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: Drugarice joj prošle na crveno, a ona (27) čekala zeleno I STRADALA!

Region
DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: Drugarice joj prošle na crveno, a ona (27) čekala zeleno I STRADALA!
.

Djevojka inicijala S.M. (27) iz Užica preksinoć je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Nikole Pašića.

Djevojka je hitno prebaćena u Klinički centar Kragujevac, a prema posljednjim informacijama djevojka je zadobila teške povrede opasne po život i nalazi se u dubokoj komi. U nesreći nesreći je zadobila hematom na mozgu i nekoliko lomova.

Djevojka je povrijeđena na pješačkom ostrvu gdje je čekala da pređe ulicu. U tom trenutku došlo je do direktnog sudara "pola" koji se kretao niz Ulicu Dimitrija Tucovića, i "BMW" koji je išao u suprotnom smjeru.
 
Od siline udara "BMW" je poskočio na pješačko ostrvo i udario S.M. a zatim se zakucao u ogradu ispred Muzeja, piše "Kurir".

Prema izjavama svjedoka, djevojka se nalazila u društvu dvije prijateljice koje su ulicu prešle na crveno, ali ona je ostala da sačeka zeleno na pješačkom ostrvu na koje je koji sekund kasnije iskočio automobil i udario je.

 

U bolnicu su odmah preveženi i putnici iz oba vozila koja su učestvovala u udesu. Žena M.J. (38) koja je upravljala "polom" zbrinuta je na ortopedskom odjeljenju, a njen suprug M.I (42) na plastičnoj hirurgiji. Njihovo dvoje djece, kao i vozač "BMW" Ž. M. poslije pregleda su otpušteni iz bolnice.

 

Ne propustite