HOROR U PORODICI: Majka dvojicu sinova ubacila u rernu i ŽIVE ISPEKLA, a onda uradila nešto JOŠ ODVRATNIJE

Šokantno!
HOROR U PORODICI: Majka dvojicu sinova ubacila u rernu i ŽIVE ISPEKLA, a onda uradila nešto JOŠ ODVRATNIJE
.

Amerikanka Lamor Vilijams (24) iz Atlante uhapšena je jer je brutalno ubila dvojicu sinova. 

Jednogodišnjeg Džakartera i dvogodišnjeg Kejuntea ubacila je žive u rernu i pekla ih do smrti, a ona je svom bivšem momku, a njhovom ocu pokazala tijela dok su komunicirali video porukama, javili su američki mediji.

Poštjedela trećeg sina

- Da se mojim dječacima nešto desilo, saznao sam kad me je Lamora pozvala. Tokom video-poziva pokazala mi je tijela dječaka na podu i rekla da su mrtvi. Bilo je kao u horor filmu, kao u "Petku 13". Moja dva sina, moj svijet, nestali su. Više nemam duše. Svaki put kad zatvorim oči, vidim tu groznu sliku - rekao je Džamil Pen, otac nesretnih dječaka.

On je odmah pozvao policiju, a Lamora je uhapšena, iako je tvrdila da nije kriva.

Pen i njegova bivša djevojka imaju još jedno dijete - trogodišnjeg Džamila, koji je bio svjedok užasnog zločina, ali srećom nije povrijeđen.

Lamora ima i šestogodišnju kćerku iz druge veze, ali ona je bila kod rodbine u noći između petka i subote, kad se zločin dogodio, pa do jutra nije znala da se u kući bilo šta desilo.

- Lamora me je pozvala i pitala sam je šta se dešava, a ona mi je rekla "Ne mogu više da izdržim." Nakon nekog vremena rekla mi je da su joj sinovi mrtvi, pa sam pozvala policiju - rekla je Nisa Smit, prijateljica Vilijamsove.

Sestra osumnjičene majke Tabita Holinsvort rekla je da je Lamora imala mentalne probleme, kao i da nije mogla da se snađe u odgajanju četvoro djece, pa je često dobijala otkaze. Juče je trebalo da se pojavi na sudu, ali nije došla u sudnicu, pa se pretpostavlja da čuvari paze da se ne ubije u zatvoru.

Vilijamsova je rekla policiji da je ona izašla iz stana u podne, kao i da je decu ostavila bebisiterki, a da je jeziv prizor zatekla kad se vratila kući, oko 23 sata. Međutim, komšije su osporile njenu priču, pa je uhapšena.

 

PROČITAJTE JOŠ: 

TRAGIČAN SLUČAJ: Majka MONSTRUM ubila tek rođeno dijete, pa ga sakrila u ormar! 

 

Ljubljanska policija potvrdila je tragičan slučaj mlade majke koja je tijelo tek rođenog djeteta stavila u plastičnu vrećicu i sakrila u ormar, a sumnja se da ga je ubila.

Policija ne daje dodatne informacije jer je u toku prikupljanje obavijesti o tom slučaju, a mediji navode da se sumnja na čedomorstvo, za što je kaznenim zakonom predviđena zatvorska kazna do dvije godine.

Mariborski list "Večer" objavio je da se vjerovatno radi o postporođajnoj depresiji majke koja je u međuvremenu hospitalizirana u psihijatrijskoj ustanovi.

 

MAJKA MONSTRUM NA SMRT IZBOLA SINA: A onda uradila nešto još BIZARNIJE!

 

Ovaj užasan slučaj desio se u Britaniji. Policija je uhapsila majku zbog sumnje da je ubila svog sedmogodišnjeg sina, a potom sebi nanijela povrede, najvjerovatnije da bi zataškala zločin.


Britanska policija uhapsila je majku (44) zbog sumnje da je nasmrt izbola svog sedmogodišnjeg sina, a potom sebi nanijela povrede kako bi, najverovatnije, prikrila zločin. 

Ubistvo se dogodilo juče oko 18 časova po lokalnom vremenu. Policija je dobila poziv od komšija da se nešto čudno događa u kući u ulici, a kada su stigli na lice mjesta zatekli su mrtvog sedmogodišnjaka i pored njega krvavu majku sa povredama po vratu i rukama.

Hitna pomoć je odmah ženu prevezla u bolnicu, dok su ljekari kod dječaka mogli samo da konstatuju smrt.

Prvo se sumnjalo da je neko napao majku i sina u kući i njemu nanio smrtonosne povrede, ali je istragom utvrđeno da je majka najvjerovatnije izbola dijete, a potom sebe, kako bi prikrila zločin. Ona je i dalje u bolnici, gdje se oporavlja od povreda, a danonoćno je čuva policija.

Susjedi kažu da je u pitanju fina porodica i da nikad nisu primijetili da je u kući bilo nekih problema.

"Znam da ima dva sina. Ovaj malecki je bio predivan, stalno je igrao fudbal u dvorištu. Znam da je u kući živeo i neki muškarac ali ne znam da li joj je to suprug ili partner", rekao je jedan od komšija prenosi Dejli mejl.

Kobnog dana komšije su vidjele majku i sina kako šetaju držeći se za ruke. Niko ne zna šta je prethodilo ovoj tragediji.

MAJKA MONSTRUM Ostavila je bebu, otišla na zabavu, nije se vratila 7 dana: Komšije zvale policiju, u kući su zatekli košmar!

 

U Rusiji se dogodio stravičan zločin kada je majka (17) ostavila svoju bebu samu, dok je ona bila na zabavama sadam dana sa prijateljima. 

Viktorija Kuznjecova iz Rostova je bebu Igora napustila i otišla u posjetu prijateljima. 

Njen sin bio je star samo 9 mjeseci i polahko je u sopstvenoj kući umirao do gladi.

Komšije su počele da sumnjaju da se nešto čudno dešava i pozvale su policiju koja je u njihovom domu zatekla jeziv prizor.

Inače, njeni drugovi žive u studentskom domu gdje je ona spavala i boravila, dok je ostalima pričala da je sina ostavila kod tetke.

Nakon ovog stravičnog događaja uhapšena je i policiji je priznala da nije željela da se brine o svom djetetu.

Njen muž zatražio je razvod nakon ove tragedije.

Kasnije je otkriveno da je ona samo čekala da njen muž ode u vojsku kako bi ona ostala sama sa bebom i uspjela da izvede svoj pakleni plan, koji je koštao njeno dijete života. 

 

 

Ne propustite