BORBA PROTIV OPAKE BOLESTI: Nina Badrić jednom fotografijom sa Oliverom Dragojevićem razjnežila sve!

Show
BORBA PROTIV OPAKE BOLESTI: Nina Badrić jednom fotografijom sa Oliverom Dragojevićem razjnežila sve!
.

Pjevač Oliver Dragojević od ljetos vodi bitku sa opakom bolešću, a njegova kolegica Nina Badrić postavila je na društvene mreže njihovu zajedničku fotografiju. 

Pjevačica se podržala Olivera u borbi sa karcinomom, koji mu je otkriven u augustu mjesecu. 

Ono što je napisala uz fotografiju raznježilo je veliki brij njenih obožavatelja.

"Obožavam ovog čovjeka. Najbolji od svih. Uzor. Legenda. Čovjek", jasna je bila hrvatska pjevačica. 

 

PROČITAJTE JOŠ:

TEŠKO BOLESTAN OLIVER DRAGOJEVIĆ SKINUO KAPU I POKAZAO KAKO IZGLEDA NAKON HEMOTERAPIJE: Zavapio na bini i rasplakao publiku (FOTO)

Poznati hrvatski muzičar Oliver Dragojević za vikend pojavio se na koncertu koji je organizovala Županijska liga povodom 50 godina humanitarnog rada u borbi protiv raka.

On se tako prvi put pojavio na sceni nakon što mu je u augustu dijagnostifikovan tumor.

-Meni je doktor rekao da moram da mislim na zdravlje pa ću skratiti - rekao je publici i dobio ovacije.

Uspio je otpjevati nekoliko pjesama, a onda se obratio publici emotivnim priznanjem:

- Ako mi je ikada bila potrebna pomoć onda je to večeras. S vama će to biti puno lakše - rekao je i zapjevao im “Bez tebe”.

KONCERT PREPUN EMOCIJA: Oliver nastupio prvi put nakon što mu je dijagnosticirana teška bolest 

 

Oliver Dragojević nastupio je u nedjelju navečer u splitskom HNK na koncertu za borbu protiv raka. 

Ovo je bio njegov prvi nastup nakon što mu je početkom augusta dijagnosticiran tumor. 

 

Oliver je nastupio s Gibonnijem, Tedijem Spalatom i Marijanom Banom na koncertu “Vjeruj u ljubav” koju je organizirala Županijska liga protiv raka povodom 50. obljetnice humanitarnog rada.

Kulminacija koncerta 'Vjeruj u ljubav' nastupila je Oliverovim izlaskom na scenu kada je izveo pjesmu 'Ključ života' i pobrao ovacije svih prisutnih.

 

 

Oliver progovorio o opakoj bolesti: "SVE JE JOŠ NEIZVJESNO"

 

Tužna vijest nedavno je zatekla brojne obožavatelje Olivera Dragojevića. Legendarnom glazbeniku prije mjesec dijagnosticiran je tumor na plućima. Oliver trenutno vodi bitku za zdravlje, a o svom zdravstvenom stanju nerado govori.

Za srpske medije otkrio, ipak, je kako se trenutno osjeća.

"Ležim, gledam televiziju, tako sada izgledaju moji dani. Dobro sam, idem dalje. Moram gurati dalje. Vidjet ćemo kako će proći druga kemoterapija. Sve je još jako neizvjesno i ne zna se što će biti", rekao Oliver za Blic.

Svoje dijagnoze, kaže, nije se uplašio. "Kao svi ljudi, energija mi je normalna, ne bojim se. Bolest je bolest, svako pati na svoj način i bori se da ustraje i da gura dalje", dodao je pjevač kojem trenutno najveću podršku pruža supruga Vesna.

Smeta mu i što je javnost toliko zainteresirana za njegovo stanje. " Što će ljudima to da čitaju o mojoj bolesti, toliko njih ima bolesnih", kazao je Oliver svima zahvalio na brizi i poručio da jedino što mu sada treba je mir.

POTRESNA ISPOVIJEST OLIVERA DRAGOJEVIĆA: Bolestan sam, imam tumor! 

 

Hrvatski pjevač Oliver Dragojević (69) šokirao je javnost priznanjem da ima rak pluća.. 

On je za jedan hrvatski portal potvrio kako je teško bolestan.

"Da, bolestan sam i upravo sam u procesu pregleda i analiza. Treba da vidim kojim ću se metodama liječiti, pronađeno je tumorno tkivo", rekao je Dragojević.

Sa druge strane, izvor iz splitskog KBC-a tvrdi da Oliver boluje od teškog oblika raka pluća, i da je mnogo oslabio.

"On već neko vrijeme obavlja kontrole i preglede. Dosta je oslabio i tek treba vidjeti kako će napredovati njegovo liječenje", rekao je iz KBC, prenosi "100posto.hr".

 

OLIVER DRAGOJEVIĆ NAKON 25 GODINA PROGOVORIO O BEOGRADU I SRBIMA: Njegove riječi su šokirale sve!

 

Oliver Dragojević je poslije toliko godina dao intervju za srpske medije. Hrvatski pjevač je sa voditeljkom Tanjom Peternek Aleksić popričao je u Splitu nakon više od 25 godina.  

Na pitanje hoće li se između Moskve i Tokija naći neko vrijeme za Beograd, Oliver se nasmijao, pa rekao:
 
"Neće, neće. To smo završili. Zapravo, tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena", rekao je Oliver u emisiji "TV lica kao sav normalan svijet".
 
Na pitanje da li postoji nešto što bi promijenilo njegovo mišljenje, Oliver je odmahnuo glavom. Na konstataciju da je najslušaniji, da i novi klinci odrastaju i zaljubljuju se uz njegove pesme, Oliver nije imao puno riječi.
 
"Super. Ne. Ako budem objašnjavao, trajaće dugo…", bilo je sve što je rekao. Na kraju razgovora Beograđanima je poručio da dođu na njegov koncert.
 
"Gdje god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje, sreću", rekao je Oliver, a na pitanje čega se sjeća iz Beograda rekao je:
 
"Bilo je dobrih ljudi tamo".

 

 

Ne propustite