KRIJE SE OD OČIJU JAVNOSTI: Ovo je najstarija kćerka Ace Lukasa koja je TRUDNA!

Show
KRIJE SE OD OČIJU JAVNOSTI: Ovo je najstarija kćerka Ace Lukasa koja je TRUDNA!
.

Malo je u javnosti poznato da folk zvijezda Aca Lukas ima troje djece iz prethodnih veza, a najstarija kćerka Miljana Vuksanović gradi svoj život bez obzira što joj je otac jedan od najpoznatijih pjevača na javnoj sceni.

Iako ima 27. godina ona ne živi luksuzan život kao što to čine njeni vršnjaci čiji su roditelji javne ličnosti. Ne vozi skup automobil, ne živi u lukskuznom stanu, ne troši gomilu novca na skupe krpice, već živi kao sav normlana svijet.

1
Ona je profesionalni šminker, radi na "Grand" televziji, gdje nerijetko šminka upravo svog oca Acu Lukasa.


Ona očigledno nije htjela da živi na račun slave Ace Lukasa, nego zarađuje sama za sebe, na šta je on ponosan. Budući da već pet godina radi u "Grandu", sigurno je da joj zasad dobro ide, a i pevači je hvale da je odlična šminkerka. 

Mediji u regionu bruje o tome kako slavni pjevač postaje deda, a da je upravo Miljana trudna.

Kako piše srbijanski list "Alo!" lijepe vijesti do njega stigle su dok je bio na koncertu u inostranstvu i njegova reakcija bila je upečatljiva.

2
- Iznova i iznova je pitao kćerku da li ga provocira i da li se zeza sa njim ili je ozbiljna. Ona ga je uvjeravala da govori istinu, a on je ponavljao da ne bi bilo u redu da se šali sa takvim stvarima. Kada je na kraju shvatio da je ona zaista trudna i da će on postati deda, bio je presretan. Emocije su ga toliko preplavile da je zaplakao od ushićenja. Kada se malo smirio, riješio je da lijepe vijesti zalije - ispričao je dobro obaviješten izvor za „Alo!” koji piše i da je trudnoća bila neplanirana zato što je ona htjela da se posveti karijeri.

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite