Snežana Đurišić progovorila 10 godina nakon SMRTI NINE REŠIĆA: Otkrila na koji NAČIN POMAŽE NJEGOVOJ KĆERKI!

Show
Snežana Đurišić progovorila 10 godina nakon SMRTI NINE REŠIĆA:  Otkrila na koji NAČIN POMAŽE NJEGOVOJ KĆERKI!
.

Sandra Rešić, kćerka pokojnog Nina Rešića, ponosna je što će prekosutra u Bjeljini biti održan koncert u čast njenog oca, koji je preminuo prije 10 godina. Osim nje nastupiće i Dragana Mirković, Halid Muslimović, Angel Dimov...

 

- Drago mi je što je muzika mog oca aktuelna. On je preminuo samo nekoliko dana poslije tragične smrti Tošeta Proeskog, pa su mediji zbog toga manje pisali o njemu. Ružno će zvučati, ali nama iz porodice je to na neki način i značilo jer smo mogli u miru da ga ožalimo - rekla je Sandra.

 

Snežana Đurišić zbog poslovnih obaveza koje je ranije ugovorila neće moći da nastupi na koncertu u Ninovu čast, a pokojnom kolegi ima samo riječi hvale.


- Nino i ja smo bili prijatelji. Drago mi je što sam imala priliku da s njim snimim duet "Miris zelenih jabuka", to su lijepe uspomene, ali mi je najdraže od svega što sam imala priliku da pomažem i savjetujem njegovu ćerku Sandru u "Zvezdama Granda", što i dalje rado činim. Nasledila je talenat od oca i lijepo je što ga njeguje i na neki način nastavlja tamo gde je on stao - kaže pjevačica za "Kurir".

 

Ne propustite