Sin Snežane Đurišić otkrio porodične tajne: MAMA MI JE ODUZELA KUĆU PA ME BLOKIRALA NA TELEFON!

Show
Sin Snežane Đurišić otkrio porodične tajne: MAMA MI JE ODUZELA KUĆU PA ME BLOKIRALA NA TELEFON!
.

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, otvorio je dušu i iznio mnoge porodične tajne koje javnost nije znala.

Naime, nakon što su njihove komšije pričale o ovoj porodici, i otkrile da u kući viđaju Snežaninu snajku, ali problematičnog Marka ne, on je odlučio da ispriča o čemu je riječ.

"Bio sam u Americi šest mjeseci, došao sam prije mjesec dana i nisam kod kuće jer sam s njom u raspravi. Kod drugara sam, boravim tu, radimo neke stvari zajedno i to je to. Supruga odvede djecu kod mame, pa ona budu s njom dan, dva, tri", kaže Gvozdenović.

Na pitanje da li postoji šansa da se pomiri sa Snežanom, Marko je rekao:

"Poznajući moju majku, ona umire za mnom. Ali, previše je ponosna da bi se pomirila sa mnom."

Kako je poznato, ni Marko u svom životu nije bio cvjećka. Prema policijskim izvještajima koji su procurili u medije, on je prije nekoliko godina skrivio nesreću u kojoj je djevojka izgubila život.

"Nisam cvjećka zato što sam imao saobraćajku koja se dešava. Svaki dan ljudi ginu, a ja nisam cvjećka?! Sad pišu da je vraćala moje dugove, to nema veze s mozgom. Ne znam šta drugo može da bude da nisam cvjećka. Sve je to sra...e kroz gusto granje, zato ja i pi...dim", u dahu je ispričao Marko, piše srpski Kurir.

On je zatim nastavio da priča o lošem odnosu s majkom, a kako kaže, sve je počelo od kada je njegov otac umro.

"Probao sam da kontaktiram sa Snežanom, ali me je blokirala. Počeli smo da se svađamo oko imovine još kad je otac umro. Ja sam otišao za Ameriku, kada sam se vraćao, ona je rekla: "Ti si se odrekao u moju korist". Bukvalno mi je namjestila da se odreknem u njenu korist. Ona je rekla kad je tata umro: "Odrecite se, ne mogu da vas nađem nikada kada je nešto važno, ja ću vama dati kada prodam imovinu". Mislio sam: "Važi, majka mi je, uvijek je bila tu uz mene". Žena mi je rekla: "Ne znaš koje si go...no pojeo" i ispostavilo se da je sve bilo tako. Sad nemam kuću", otkrio je Marko.

On tvrdi i da ne zna šta se dogodilo njegovoj majci da bi se tako ponijela prema njemu.

"Ona se mnogo izmijenila u posljednje vrijeme, ne znam šta joj se desilo. Nema nju šta slava da diže, ona je najbolji pjevač već decenijama. Nikad je nije bilo ovoliko u medijima", kaže Gvozdenović, koji još uvijek ne zna kako će vratiti imovinu.

Ne propustite