Djevojčica je potajno snimala svoju baku. Niko nije ni sumnjao šta se doista događa u kući!

Zanimljivosti
Djevojčica je potajno snimala svoju baku. Niko nije ni sumnjao šta se doista događa u kući!
.

Bilo da su to čudovišta ispod kreveta, zli klaun u ormaru ili zmajevi i vještice u šumi – od nečega se svako dijete plaši u djetinjstvu. No, obično obitelj pomaže djeci da se suoče sa strahom i da ga prebrode.

Kod 7-godišnje djevojčice iz Oklahome (SAD), strah nije nestao, nego je postao sve veći. Djevojčica je sa svojom braćom i sestrama nekoliko godina živjela kod 51-godišnje bake Geneve i njenog 33-godišnjeg dečka.

Baka je djevojčici uvijek pričala da se u potkrovlju njene kuće krije zla vještica koja jede djecu. I doista, noću ih je uvijek posjećivala vještica “Nelda”. Bila je odjevena u crno, imala zelene ruke i grimasu. Iza vještice se krila njihova baka koja je djecu vezala, tukla ih i prestrašivala ih svake večeri.

Baki se uvijek pridruživao i njen dečko koji je bio odjeven u demona “Coogro-a”. Njih dvoje su djeci čak i glave obrijali i gasili su cigarete na njihovom tijelu.

Noći terora su tek prestale kad je baka odnijela jedno dijete u bolnicu, a doktori su primijetili rane po njenom tijelu. Bila je neuhranjena i njeno malo tijelo je bilo prekriveno modricama. Doktori su odmah kontaktirali policiju koja je istražila cijeli slučaj.

U međuvremenu je baka Geneva osuđena na tri kazne doživotnog zatvora. Njen dečko mora 30 godina provesti iza rešetaka.

Jedno od troje djece je uspjelo snimiti video zlostavljanja:

Ne propustite