TOŠETOVA DJEVOJKA SE PRIJE 4 GODINE UDALA I RODILA SINA: Evo kako mu je dala ime!

Show
TOŠETOVA DJEVOJKA SE PRIJE 4 GODINE UDALA I RODILA SINA: Evo kako mu je dala ime!
.

Jučer se navršilo deset godina kako je u saobraćajnoj nesreći na autoputu u Hrvatskoj život izgubio makedonski pjevač Toše Proeski. 

Andrijana Budimir, dugogodišnja djevojka Toše Proeskog, nakon njegove smrti prije skoro deset godina povukla se iz javnosti, a o njihovoj vezi nije željela previše govoriti.

Pet godina nakon njegove tragične pogibije udala se za ugostitelja iz Skopja, a par je 2014. godine dobio sina Maksima. Danas ima privatnu školu rukometa u kojoj radi kao trenerica.

59971f96-4f7c-4978-9878-7adf0a0a0a67-budimir-face-18082017

Nakon Tošine smrti mediji su intenzivno pisali o njoj, a ušla je i u javnu raspravu s Tošinom menadžericom Ljiljanom Petrović jer ju je ona optužila da laže i da nikad nije bila djevojka slavnog pjevača. Taj je sukob završio na sudu, a presuda je donesena u korist Budimir:

Petrović joj je morala isplatiti 300.000 makedonskih dinara odštete zbog klevete i platiti 500 eura sudskih troškova.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Pogledajte posljednji intervju Tošeta Proeskog

Toše Proeski tragično je preminuo u saobraćajnoj nesreći kod mjesta Nova Gradiška prije deset godina. Iako je prošlo toliko, još uvijek ne možemo da zaboravimo njega kao ličnost, kao ni njegove pjesme kojim se proslavio i koje još dan- danas rado slušamo.

 Nekoliko sati prije nesreće, Toše je gostovao u makedonskoj TV emisiji "Vrteleška".

Toše je novinarki priznao neke stvari koje do tada nije izgovarao, poput:

- Želim ali ne mogu. Mašinerija me stavila, kako kažu, u bubanj i gotovo. Nema povratka. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakiranja. Putovanja u Zagreb, pa natrag, putovanje u Australiju...

- Pravim greške kao svaki normalan čovjek svakodnevno. Nisam bezgriješan, svetac, niti anđeo, daleko sam od toga, ali sam daleko i od ružnih priča koje mi se pripisaju otkad sam poznat.

- Želim u šetnju, u kupovinu, uveče u kafić, ali ne mogu... Prije desetak dana šetao sam ispred izloga i shvatio da više od šest-sedam godina nisam izašao, prošetao gradom i rekao: "Ovo mi se sviđa. Ući ću i kupiti." Misliš da ne želim? Želim kao svi normalni ljudi - obratio se tužno voditeljki.

Cijeli interviju možete pogledati na videu:

Ne propustite