NIKADA NE BISMO REKLI DA JE OVO ONA: Isplivala slika Ane Brnabić iz mladosti

Region
NIKADA NE BISMO REKLI DA JE OVO ONA: Isplivala slika Ane Brnabić iz mladosti
.

Fotografije Ane Brnabić prije političke karijere su rijetkost. 

No, fotografija premijerke iz 90-ih osvanula je na Twitteru. 

Prije nego što se pojavila na političkoj sceni, Ana je završila Petu beogradsku gimnaziju, a poslije toga odlazi u Sjedinjene Američke Države, na Univerzitet Northwood u državi Mičigen.

Tamo tokom 1998. godine završava studije poslovne administracije. Magistarske studije je završila u Engleskoj. Kako je rekla, tamo je naučila da nije sramota raditi bilo koji posao.

- Tako sam dijelila flajere u Londonu za školu engleskog jezika za pet funti na sat, dok sam bila na magistarskim studijama. Izdavala sam i knjige u studentskoj biblioteci i to mi je bio najdosadniji posao- rekla je Brnabić za "Novosti".

Brnabić voli muziku 80-ih, omiljeni bend joj je Depeche Mode. 

 

PROČITAJTE JOŠ: 

KONAČNO OTKRIVENO, PREMIJERKA SRBIJE ZALJUBLJENA U DOKTORICU: Sa ovom prelijepom plavušom je ANA BRNABIĆ u vezi!

 

Premijerka Ana Brnabić u emotivnoj je vezi sa doktoricom iz Beograda, koja važi za istinsku ljepoticu, otkriva Kurir! Otkad je postala predsjednica Vlade, Brnabićeva je prorijedila pojavljivanje u javnosti sa svojom dugogodišnjom partnerkom, iako njihova veza, kako kaže  izvor blizak paru, nikada nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje.
 
- Anina djevojka je atraktivna doktorica u jednoj od beogradskih medicinskih ustanova. Obe su posvećene karijeri i jedna drugoj, što je vjerovatno prvi uslov za stabilnu vezu kakvu su njih dvije izgradile tokom godina. U posljednje vrijeme znatno rjeđe izlaze zajedno u javnost, i to prije svega zbog dužnosti koju je Ana preuzela - priča izvor.
 

Ljetovale u Hrvatskoj
 
Predsjednica Vlade se nedavno vratila sa godišnjeg odmora, koji je iskoristila da sa partnerkom skokne do Hrvatske, odnosno do ostrva Krka, gdje Brnabićeva ima porodičnu kuću. Među onima koji su imali priliku da upoznaju lijepu djevojku nove šefice Vlade bili su i ministri.


 
Kako je Kurir već pisao, prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić posebno je bio očaran djevojkom premijerke koja mu je predstavljena na ekskluzivnoj večeri u zgradi „Geozavoda“, koju je za ministre i njihove partnere organizovao Aleksandar Vučić još dok je bio na čelu Vlade.

 - Dačić je i tada pokazao da ne može da ostane ravnodušan pred atraktivnim ženama. Iako je zgodnu doktorku upoznao kao devojku koleginice Brnabić, Dačić je pred njom bupnuo:

„Šteta da tako dobra riba ne voli muškarce.“ Ispala je nezgodna šala, ali Ana mu nije zamjerila, kao ni ostali. Ostalo je na tome da je Dačić napravio štos, što ga je ohrabrilo da ne odustane, pa je i dalje pokušavao da je šarmira - otkrio je za Kurir jedan od učesnika na ovoj gala večeri.

 

(Kurir.rs)

DRUGA STRANA SRPSKE PREMIJERKE: Voli kuhati, omiljeno jelo su joj ćevapi, svake godine ljetuje na Krku, a obožava Gospodare prstenova

 

Nova i prva srpska premijerka Ana Brnabić po svom se životnom stilu razlikuje od većine svojih kolega političara.

Blic je saznao što voli i kako provodi slobodno vrijeme.

Tako Ana obožava film "Gospodar prstenova" koji je odgledala nebrojeno mnogo puta. Uz to veliki je gurman i voli kuhati, a najdraža joj je kineska hrana. Uz to omiljeni su joj i ćevapi kao i tartufi.

Ljeta provodi na Krku kod bake i djeda, no ove će godine vjerojatno, zbog poslovnih obaveza, skratiti odmor na minimum. Trenirala je plivanje i to joj je najdraži sport.

Omiljena odjeća su joj košulje. "Ne skidam se iz košulja, u njoj sam čak i na plaži", rekla je za Blic. Inače, ljeto je njezino godišnje doba.

U Beogradu izlazi na urbana gradska mjesta, otkrili su njezini poznanici, a uživa u glazbi osamdesetih. Najdraži bend joj je Depeche Mode. Sinovi njezinog brata, koje obožava, zovu je 'tetka institucija'. Veliki je ljubitelj životinja, a trenutno ima dva psa s kojima je jako vezana.

Životni moto posudila je od Johna Lennona: "Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end” – “Na kraju će sve biti dobro. Ako nije dobro, nije kraj”. Kod drugih ljudi ne voli maltretiranje slabijiih i neodgovornost, a osjetljiva je na nepravdu i lijenost.

Ana Brnabić ima dva psa, obožava putovati, a u košulji ide i na plažu

Da se nju pita nikad ne bi imala službenog vozača, jer obožava voziti. Kada je zadovoljna, njena uzrečica je "ovo je užasno dobro“, kada nije zadovoljna, uz dodirivanje kose “ja ne mogu da vjerujem”. U svemu u životu uzor joj je njezin otac.

"Srbija je moja domovina, u Beogradu sam rođena. Moj deda po ocu je sa Krka i ja Krk volim, a naročito to selo i ljude odakle mi je deda. Tamo imam jako puno prijatelja - neke od mog rođenja, a neki su prijatelji moje obitelji već generacijama. Moji korjeni vezani su za Srbiju. Baka po ocu je iz Gorobilja kod Požege", ispričala je Ana za sprske medije o svom porijeklu.

Kaže kako je oduvijek znala da život i karijeru želi graditi u Srbiji u kojoj je provela većinu života, izuzev studija u Engleskoj. Uz Beograd, za koji kaže da joj je omiljena destinacija, jer tamo ima sve - prijatelje i obitelj, Ana obožava putovati. Posebna iskustva doživjela je u Keniji, Zambiji, Malaviju i Tanzaniji.

 

Ne propustite