Zašto se skriva istina o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera?

Sport
Zašto se skriva istina o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera?
.

Michael Schumacher još uvijek se oporavlja od teške ozljede koju zadobio u decembru 2013. godine na skijanju. Bivši višestruki prvak u formuli 1 otada je podvrgnut mnogobrojnim operacijama.

Iz bolnice je prebačen u svoj dom u Švicarsku na kućno liječenje, a spominje se mogućnost da se preseli na liječenje u SAD. Njegova obitelj odlučila se za privatnost, o svemu šuti pa informacije dolaze na kapaljku.

 

No, bivši dugogodišnji Schumijev menadžer Willi Weber smatra da obitelj ne želi reći istinu o sedmerostrukom svjetskom prvaku.

– Velika je šteta što navijači Michela Schumachera ne znaju njegovo zdravstveno stanje. Zašto se skriva istina? – upitao se Weber.

– Današnja je formula kao i moja leđa – bolna. To je postao Mickey Mouse show – rekao je Weber za njemačke medije.
Weber je već ranije nekoliko puta pozvao Schumacherovu obitelj da kaže istinu. Očito misli da je stanje lošije nego što se može pročitati u medijima.

PROČITAJTE JOŠ

ŠUMAHEROV PRIJATELJ UTUČEN: Otkrio je kakvo je zaista zdravstveno stanje slavnog Nijemca!
 

 Bivši vozač Formule 1, Filip Strajf, dao je izjavu za engleske medije kratku izjavu o situaciji u kojoj se trenutno nalazi Mhael Šumaher. 

Legendarni Nijemac je u teškom stanju već tri godine poslije nesreće koju je doživio na skijanju, a u javnost samo povremeno tek procuri neka štura informacija o njegovom zdravstvenom stanju. 

Svo medicinsko osoblje koje neguje Šumahera u totalnoj izolaciji u njegovoj kući, koja je pretvorena u bolnicu, potpisalo je ugovor, kojim se obavezuje da ne otkriva nikakve detalje.

Tako ni Francus Štrajf, koji se od 1989. godine nalazi u invladskim kolicima poslije sudara u Brazilu nije previše rječit u vezi Šumahera. 

Nije izrazio otpimizam da bi Miahel mogao ponovo da hoda, uz priznanje da ga odavno nije posjetio.

"Poslije takve nesreće uvijek postoji nada, ali posle tri godine to je vjerovatno mnogo teže očekivati." - rekao je Strajf, inače Šumaherov dugogodišnji prijatelj i kratko dodao - "Neće se 100 posto oporaviti, ali uvijek će se vraćati u javnost zbog navijača"

 

Ne propustite