KAKVA LJEPOTICA! Ovo je supruga Voje Nedeljkovića koja je 18 godina mlađa!

Show
KAKVA LJEPOTICA! Ovo je supruga Voje Nedeljkovića koja je 18 godina mlađa!
.

Poznati radio i TV voditelj Vojislav Nedeljković pored poslovnih uspjeha može se pohvaliti prelijepom suprugom.

Između njih postoji velika razlikau godinama. Naime, Voja je od svoje supruge stariji skoro dvije decenije, tačnije 18 godina.

Međutim godine njima ne predstavljaju problem.

U braku su dobili sina Đorđa, a o proširenju porodice, kako su nedavno izjavili, još uvek ne razmišljaju.

– Ona je u mnogim stvarima zrelija od mene, a u našem slučaju ne postoji sukob generacija. Ne volim stereotipe, pa sam i u poslu sarađivao i sa starijim i sa mlađim ljudima što smatram velikim bogatstvom. Mislim da, kao što svaki narod zaslužuje baš onakvog vladara kakvog ima, svaki muškarac, pa i ja, ima ženu kakvu zaslužuje – rekao je Voja nedavno za “Stori”.

voja1

 

PROČITAJTE JOŠ: 

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Po ovome je Voja Nedeljković bio prepoznatljiv, a sada je napravio VELIKU ESTETSKU PROMJENU

 

Voditelj popularnog show programa "Zvezde Granda", Voja Nedeljković poznat je po svom osmijehu zahvaljujući razmaku između zuba.

Međutim, on se odlučio na veliku estetsku promjenu, te je tako stari osmijeh zamijenio novim.

VELIKA TUGA/ KĆERKA MIKIJA JEVREMOVIĆA OTVORILA DUŠU: Sin me stalno pita za deda Mikija! 

Jelena Nedeljković s braćom, strinom i prijateljima jučer posjetila tatin grob kako bi obilježili  za nju dugih šest mjeseci od njegove smrti

Porodica i prijatelji pokojnog Miodraga Mikija Jevremovića, koji je 13. januara, u 75. godini, preminuo od posledica moždanog udara, okupili su se juče u jutarnjim satima na Novom groblju kako bi mu odali šestomJesečni pomen.

U Aleju zaslužnih građana među prvima su stigli sinovi legendarnog pJevača Đorđe i Stefan, dok je ćerka Jelena malo kasnila iz opravdanih razloga. Čim je stigla, poljubila je očevu sliku, položila cvIJeće i zaplakala. Iako su se njena braća hrabro držala, ona nije uspJela da savlada emocije.

- U meni je praznina kroz koju duva promaja. Učim da se saživim s tim bolom i u mom srcu je sačuvano mesto za tatu - kroz suze nam je rekla ćerka legendarnog pevača.
Mikija od zaborava čuva tako što sa starijim sinom Lazarom stalno priča o njemu.

 

- Lazar svaki dan spominje deku, a naročito kada igra šah, koji ga je upravo Miki naučio. Svako veče pred spavanje on mi kaže: „Mama, pričaj mi neku dogodovštinu sa deda Mikijem, kakve si gluposti pravila kad si bila mala, kako ste se provodili kada ste nastupali zajedno?“ Onda ja sednem i pričam mu unedogled - kaže Jelena.

Na pomenu Mikiju Jevremoviću bila je i njegova snaha Verica, kao i dugogodišnja prijateljica, baka Olja, ali ne i Sonja Kulijer, njegova bivša supruga, Jelenina i Stefanova mama.Teško je

NEMAM SNAGE ZA TATINE PJESME

- Često dolazim na tatin grob i razgovaram s njim. Najviše mi nedostaje kada sam usamljena, kada mi dođu moje bubice. Ne mogu još uvek da slušam njegove pesme, nemam snage za to. To je možda kukavički, ali za mene bi to bio mazohistički potez - kaže Jelena.

 

(Kurir.rs)

 

 

 

Ne propustite