Davor šokirao publiku i žiri: Stisnuo zlatni gumb ljepoticama u tangama koje nikog nisu zadivile (VIDEO)

Show
Davor šokirao publiku i žiri: Stisnuo zlatni gumb ljepoticama u tangama koje nikog nisu zadivile (VIDEO)
.

Iako je dosad bio jedan od dvoje strožih članova žirija, Davor Bilman šokirao je publiku i ostalo troje članova žirija kad je stisnuo zlatni gumb djevojkama iz plesne skupine Sambastica iz Splita.

Djevojke, među kojima je i Polina Mytko, koja je nastupila u prošloj sezoni ovog showa, predstavile fuzijom brazilske sambe i orijentalnog plesa, no nastup nije najbolje prošao. Razlog za to je činjenica da jedna od plesačica nije došla pa su u zadnji tren mijenjale formaciju, a očito to nisu najbolje napravile.


"Nisam impresioniran vašim plesnim znanjem, ali vas svakako želim vidjeti ponovo i zato ću vam pritisnuti ovaj zlatni gumb. Ja sam siguran da nisam stisnuo ovaj zlatni gumb, da vas ne bi više vidjeli i siguran sam da može biti bolje", rekao je Bilman.

"Ja bih te molila da se ovakav nastup i ovakva nekoordiniranost i ovoliko grešaka više ne ponovi", rekla je Martina Polyni.

Nakon što je Davor izgrlio djevojke, ostali članovi žirija izrazili su mu svoje nezadovoljstvo.

"Pa ne možeš stisnut na ovo, jebote", rekla mu je Maja Šuput.

Dosad su voditelji Igor i Rene, Janko Popović Volarić i Maja Šuput iskoristili svoje pravo pritiska zlatnog gumba i poslali svoje kandidate u polufinale. 

Ne propustite