STRAŠNA PORODIČNA TRAGEDIJA: Pucao ženi u leđa, pa presudio sebi

Region
STRAŠNA PORODIČNA TRAGEDIJA: Pucao ženi u leđa, pa presudio sebi
.

Bosiljka Stambolić (74) iz Banjaluke primljena je juče u bolnicu sa teškim povredama grudnog koša kada je u nju pucao bivši suprug Branko (79), koji je nakon toga počinio samoubistvo.

Porodična tragedija odigrala se prijepodne u stanu na 11. spratu u ulici Relje Krilatice u banjalučom naselju Borik. Bivši supružnici su odavno razvedeni, ali je njemu nakon razvoda pripao dio stana, te je on povremeno dolazio. Oni koji su ih poznavali kažu da je on imao kuću u okolini Prijedora, a da je u stanu u Boriku koristio jednu od prostorija.

Šokirane komšije pričaju da je viđen juče oko 10 časova kako ulazi u zgradu i da im je izgledao „malo čudno“. Ipak sve ih je zaprepastila tragedija koja se dogodila ubrzo. Za porodičnu dramu brzo je saznao i njihov sin koji u to vrijeme nije bio u stanu.

- Čula sam prvo jauk, kao da neko doziva u pomoć. Onda sam čula da govori „ubi me, ubi me“. Zatim su uslijedila dva pucnja. Ništa pre toga nisam čula, nikakvu buku ili svađu – ispričala je juče jedna od komšinica porodice Stambolić, prenosi Blic. 

Po riječima komšija, on je bivšoj ženi pucao u leđa, ali je ona nekako uspjela da krene iz stana u nameri da pobjegne od nasilnika i zatraži pomoć u nekom od susjednih stanova. Kažu da su na hodniku ispred ulaznih vrata našli veliku mrlju krvi, a da je Branko presudio sebi u stanu.

Oni koji su poznavali ovu porodicu kažu da je policija u ranijem periodu intervenisala zbog njegovog maltretiranja, te da se Bosiljka znala često požaliti na njegovo loše ponašanje koje je nastavljeno i nakon razvoda. Govorila je da ga se plaši. Niko od stanara zgrade sa kojima se juče razgovaralo nije govorio previše o njemu, već su samo ponavljali da je njihova komšinica bila žrtva maltretiranja.

- Stan je jedan kroz dva i on je zaljučavao jednu sobu u njemu. Često bi se čula svađa kada bi on došao. Ona je ispričala nekima od nas da je on jedne prilike razbio vrata na ulazu, te da je morala da ih promijeni. Logično, bila je promenjena i brava na vratima, ali je on tada zvao policiju jer nije mogao da uđe unutra – priča jedna od komšinica. Drugi pričaju da su ga jednom vidjeli kako sedi ispred ulaznih vrata stana i čeka nju da se vrati. Čim je Bosiljka izašla iz lifta počela je svađa između njih.

- Žalila se često da je maltretira i evo kako je završilo – kaže jedna komšinica iz zgrade.

Njihov sin, kažu komšije, kad god bi dolazio u Banjaluku bio bi sa majkom u stanu.

- Ona je fina žena, uvijek pozdravi kada prođe. Njega sam povremeno viđao – kaže jedan od meštana Borika.

U Univerzitetsko-kliničkom centru RS su rekli da je u 11.30 u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu dovezena B.S. (74) koja je imala prostrelnu ranu grudnog koša.

- Pacijentkinja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. U toku je hiruško zbrinjavanje, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene i krajnje neizvesne – rekli su u UKC RS.

U PU Banjaluka su rekli da je do upotrebe oružja u stanu u ulici Relje Krilatice došlo oko 10.50 časova.

Beživotno tijelo Stambolića oko 13 časova izneseno je iz stana, te odvezeno pogrebnim kolima.

Samoubistvo u zgradi pored

Prije dva mjeseca sa 11. sprata zgrade u ulici Relje Krilatice broj 1 skočio je Mladen Marković (81), penzionisani klinički psiholog iz Banjaluke. Ta zgrada nalazi se pored zgrade gdje se juče dogodila tragedija u porodici Stambolić.

(Blic.rs)

 

PROČITAJTE JOŠ: 

ČEKA NAS 10 TOPLIH DANA, A ONDA VELIKI PREOKRET: Kiša, nevrijeme i pravo zahlađenje!

 

Hidrometeorološki savez Srbije za danas je najavio pretežno sunčano i toplo vrijeme, sa temperaturom do 23 stepena.

Jutarnja temperatura od četiri do 14, a najviša dnevna od 19 do 23 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura će biti oko 11, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana jutra biti prohladna, ponegdje s kratkotrajnom maglom. Tokom dana biće pretežno sunčano s temperaturom malo iznad prosjeka.

Biometeorološke prilike će relativno povolјno uticati na većinu bolesnika. Tegobe mogu imati samo kardiovaskularni bolesnici i astmatičari. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i poremećaja sna.

Meteorolozi za drugu polovinu oktobra najavljuju veoma tople dane, a dnevna temperatura će se kretati između 20 i 26 stepeni.

Jutranje temperature neće prelaziti 10 stepeni. Najtopliji okotbar u Beogradu zabilježen je 1907. godine, kada je imao samo dva dana ispod 20 stepeni.

1507282502226-oktobar-830x0

Za razliku od ove, prošle godine u oktobru smo se smrzavali, a temperature su bile izmeću 7 i 17 stepeni.

Prva kiša i zahlađenje predviđeni su tek za kraj meseca, tako da meteorolozi kišu i nevrijeme najavljuju za 29. oktobar.

POZNATA PJEVAČICA OTKRILA DUGO SKRIVANU TAJNU: Saša Popović me prije 28 godina zaprosio brilijantskim prstenom, odbila sam ga!

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović već dugo je u braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović.

Međutim, prije braka sa njom, mnoge dame su gubile glavu za njim, a jedna od tih je bila i pjevačica Zlata Petrović koja je priznala da je davne 1989. Saša nju zaprosio brilijanstkim prstenom.

maxresdefault

- Sale me je mnogo volio, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vrijeme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dvije godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića - ispričala je pjevačica, a prenosi portal telegraf.rs.

 

NJIH DVOJE NEĆETE VIDJETI U MEDIJIMA: Ovako izgledaju kćerka i sin poznatog para Suzane Jovanović i Saše Popovića !

Djeca Suzane Jovanović i Saše Popovića skoro pa da su i nedostupni za medije...

U nastavku saznajte kako izgledaju i čim se bave.

Saša Popović kćerku Aleksandru školuje da ga jednog dana naslijedi u „Grand produkciji“! Direktor najveće produkcijske kuće na Balkanu je svoju mezimicu, kako Kurir saznaje, upisao u privatnu umjetničku školu „Artimedia“ u Beogradu, najskuplju i najelitniju srednju školu u jugoistočnoj Evropi.

6c522891cd729968f502edeeea764eaf891b0d51

Upisala produkciju

- Pored brojne djece poznatih koja već pohađaju ovu školu za talente, Popović je odmah nakon prodaje 51 odsto „Granda“ upisao kćerku u ovu elitnu školu. Odabrali su smijer produkcija da bi se Aleksandra školovala da jednog dana može da zamijeni oca u poslu kojim se on već decenijama uspješno bavi - otkriva izvor Kurira.

 Inače, zagarantovano mjesto u „Grand produkciji“ ima i Aleksandrin brat po majci - Danijel, sin Sašine supruge Suzane Jovanović iz njenog prvog braka. On se školovao u Sloveniji, gdje je završio tonsku režiju, a odmah po završetku studija počeo je da radi kao inženjer zvuka u studiju u porodičnoj firmi. 

Porodični biznis

U svoj CV Popovićev pastorak upisao je i rad s Goranom Bregovićem, na šta su svi u porodici posebno ponosni.

Očigledno je da je Popović, osim svog uspješnog šou-biznisa koji je napravio, odlično i do tančina razvio i porodičnu manufakturu kako bi bogatstvo koje je stekao ostalo u pravim, ali i stručnim rukama. Zbog toga ne žali pare da mu se kćerka školuje na najboljem mjestu.

Ne propustite