DJEVOJKE NE MORATE IH SKRIVATI: Muškarci obožavaju vaše MALE NESAVRŠENOSTI!

Ljubav
DJEVOJKE NE MORATE IH SKRIVATI: Muškarci obožavaju vaše MALE NESAVRŠENOSTI!
.

Koliko puta ste stajale ispred ogledala i kukale kako vam se ne sviđa vaš nos, usne ili uši? Da li ste same sebe ubjeđivale da niste dovoljno lijepe i poželjne?

E pa ovaj članak će vas uvjeriti u suprotno!

Istina je da su žene sa Venere, a muškarci sa Marsa ali ipak nas jedno povezu, a to je da smo LJUDI. Što znači da svi imamo vrline i mane, ljepše i one manje ljepše stvari koje su potpuno neprimjetne kada vam se neko svidi.

7. Djevojke slobodno smijete da uživate u hrani

Sigurno na prvim izlascima sa simpatijom paziš šta ćeš naručiti i jesti. jer zadnja stvar koja je u tom momentu potrebna jeste da se ukapaš. Ali muškarcima je baš slatko kada vide da kraj sebe imaju nekoga sa kim mogu naručiti pljeskavicu i uživati u jelu, jer i oni sami su takvi.

 

6. Lapsusi

Ne morate svaku riječ u glavi iscenirati, prije nego što je izgovorite, sasvim je OK pogriješiti neko slovo ili reći nešto nepromišljeno. Muškarcima je to bas simpatično i u budućem ćete se tome smijati i sigurno rado prisjetiti tog dejta.

 

5. Smješkanje

Sve imamo te trenutke u kojima kada se zasmijemo i same na tren zastanemo i pitamo se: “Gdje je pobjegla ženstvenost iz mene?”. Zaboravite na ukočenost i vještački osmijeh na dejtu, jer tu baš sve treba biti opušteno i zabavno, zato se slobodno kikoćite koliko vam je volja.


 
4. Stomačić

To što nemaš zategnut stomak najviše smeta tebi i urušava tvoje samopouzdanje, dok je to za muškarca jedan sladak detalj koji uopšte ne moraš forsirati da bi bila fit.

 

3. Smotanost

Niko na ovom svijetu ne postoji da radi sve besprijekorno i spretno, sasvim je u redu ako nešto uradiš pogrešno ili trapavo, njemu će to biti odličan stimulans da ti priđe i pomogne, a isto to se očekuje i do tebe, kada on zariba.

 

2. Krivi zubi

Holivudske zvijezde su nam nametnule lažni porculanski osmijeh koji pretstavlja principe ljepote. ali je za sve bolje kada taj osmijeh ima karakter. Tako da ne bacajte gomilu novaca na biserne zube, jer je u suštini mnogo bitnije šta ćeš njime izgovoriti.

 

1. Ožiljci i strije

Ožiljci su dokaz da smo imale život i prije, a strije pokazuju da žensko tijelo ne mora biti isklesano kako bi bilo savršeno, zato nema razloga da ih uklanjamo ili ih se stidimo.

Ne propustite